Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kardeşim yaklaştıkça yaklaşıyoruz bu apaçık ortada.. Rabbim yardım eylesin kendi kendimizi yakmak bu olsa gerek.. İnşallah kardeşlerimiz uyanırda bu uykudan daha fazla geç olmaz..
Paylaşımın için teşekkürler kardeşim..
Duygularınız ve feryadınız çok güzel...
Ancak; Ahir zaman veya Kıyamet zamanı geldi tabiri hatalı .
Çünkü Allah C.C. nun emri dahilinde olan bir hususta karar vermek olmaz ...
Yakın veya geç zaman bilemeyiz ancak ,kendimizi bir an önce toplamalıyız... Ömür ne zaman dolacak bilinmez...
Demek daha doğru...Acizane söylemek istedim...selamlar....
Bende söylediklerinizi söylemek istedim.. Tabi ki Allah'u Teala'dan başkası o günün ne zaman geleceğini bilemez.. Demek istediğim bazı alametler ortaya çıkıyor yavaş yavaş.. Bu bizleri daha çok yakınlaştırır inşallah O herşeyi bilendir O'nun hikmetindedir herşey.. Yanlış yansıtmak istemem..
Teşekkür ederim..