Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ah şu ölüm (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ÖLMEK BELKİDE KURTULUŞTUR BİÇOK İNSANLAR İÇİN.AHİRETE İNANMAYANLAR O HESAP GÜNÜN BİRGÜN MUTLAKA OLACAĞINA İNANMAYANLAR RAHAT EDEBİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜRLER...

İNANÇLI İNSANLAR İÇİN İSE KAVUŞMA GÜNÜDÜR .. ÖLÜM BAYRAMDIR ONLARA..DÜĞÜNDÜR..TABİRİ CAİZSE.....

PEKİ ÖLDÜĞÜNÜZÜ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ VAKİT NELER HİSSEDİYORSUNUZ.....

İLK ÖNCE BEN SÖYLEYEYİM ..İÇİM YANIYOR..KURTULUŞ DEĞİL BİR BAŞLANGIÇ OLDUĞUNU BİLİYORUM ÖLÜMÜN..PEKİ GÜNAHLARIM AHH ŞU GÜNAHLARIM..ÇEVREMDEKİLERİN BANA DOĞRUYU GÖSTERDİKLERİNDE KENDİ DOĞRULARIMI BIRAKMAYAN BEN...:( ÖLDÜKTEN SONRA NE YAPARIM

YAŞ 20 GÜNAH DAĞLAR KADAR ..ÇOK ŞÜKÜR NAMUSUMA LAF GETİRMEDİM.. AMA BAŞKA GÜNAHLAR YOKMUYDU SANKİ..

ŞİMDİ İÇİM İÇİMİ YİYOR .. NİYE BEN DAHA ÖNCE BU KADAR İNCE DÜŞÜNEMEDİM NİYE BU KADAR DERİNE İNEMEDİM ...

YA KABİR BENİ SIKARSA

O CEHENNEMDE YANARSAM ......

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
ÖLMEK BELKİDE KURTULUŞTUR BİÇOK İNSANLAR İÇİN.AHİRETE İNANMAYANLAR O HESAP GÜNÜN BİRGÜN MUTLAKA OLACAĞINA İNANMAYANLAR RAHAT EDEBİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜRLER...

İNANÇLI İNSANLAR İÇİN İSE KAVUŞMA GÜNÜDÜR .. ÖLÜM BAYRAMDIR ONLARA..DÜĞÜNDÜR..TABİRİ CAİZSE.....

İLK ÖNCE BEN SÖYLEYEYİM ..İÇİM YANIYOR..KURTULUŞ DEĞİL BİR BAŞLANGIÇ OLDUĞUNU BİLİYORUM ÖLÜMÜN..PEKİ GÜNAHLARIM AHH ŞU GÜNAHLARIM..ÇEVREMDEKİLERİN BANA DOĞRUYU GÖSTERDİKLERİNDE KENDİ DOĞRULARIMI BIRAKMAYAN BEN...:( ÖLDÜKTEN SONRA NE YAPARIM

YAŞ 20 GÜNAH DAĞLAR KADAR ..ÇOK ŞÜKÜR NAMUSUMA LAF GETİRMEDİM.. AMA BAŞKA GÜNAHLAR YOKMUYDU SANKİ..

ŞİMDİ İÇİM İÇİMİ YİYOR .. NİYE BEN DAHA ÖNCE BU KADAR İNCE DÜŞÜNEMEDİM NİYE BU KADAR DERİNE İNEMEDİM ...

YA KABİR BENİ SIKARSA

Altimizda taşlar batar üstümüzde otlar biter
biz de yaptıklarımızın bedelini ödeyeceğiz ,
pişman olacağız ama ne fayda,
dünya ve içindekiler rüya gibi gelir sanki hiç olmamış gibi
hakikat ise ölüm sonrası
ama en korkunç akıbet Allahın Cemalini görememek
'atma daim firkate aman Allahım aman!'

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
her nefis ölümü tadacaktır kimileri tabutu taşınırken çabucak beni yerime getirseler der....
kimileri biraz daha yavaş gitselerde hiç gitmesem yerime der

kimilerine karanlık bir çukur...
kimilerine cennetten bir bahçe....
kimileri için ölüm düğündür kimileri için ise .....
Rabbim yar ve Yardımcımız olsun kalbimizde dolup taşan iman aşkı ve dilimizde kelimei şehadet le yanına alsın bizleri utandırmasın inşaallah kendine layık kul Efendimize layık ümmet eylesinn

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
EVET ÖLÜM VAR benim doyumsuz nefsim ÖLÜM VAR hadi kendine gel artık...

Kardeşim hakikaten hiç aklımıza getirmek istemeyiz bu gerçeği. Niye olduğunu da bilmiyor değilim.
Dünya çok güzel değil mi NEFSİM. Hadi cevap ver...Daha GENCİZ değil mi. ÖLÜM daha çok yaşlıları alıyor değil mi NEFSİM. BİZE daha çok var. HELE şu dünyada biraz daha eğlenelim DEĞİL Mİ NEFSİM....

ALLAHım bizlerin günahlarını bağışla...BİZLERİ AFFET..."NEFSİMİZİN isteklerine kanmayalım onu sevindirmeyelim...ONU hep bir köşeye atalım ona hiç itibar etmeyelim"

Kardeşim içimden geldiği gibi yazdım kusur varsa AFFOLA!!! HAYIRLI AKŞAMLAR

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
EVET ÖLÜM VAR benim doyumsuz nefsim ÖLÜM VAR hadi kendine gel artık...

Kardeşim hakikaten hiç aklımıza getirmek istemeyiz bu gerçeği. Niye olduğunu da bilmiyor değilim.
Dünya çok güzel değil mi NEFSİM. Hadi cevap ver...Daha GENCİZ değil mi. ÖLÜM daha çok yaşlıları alıyor değil mi NEFSİM. BİZE daha çok var. HELE şu dünyada biraz daha eğlenelim DEĞİL Mİ NEFSİM....

ALLAHım bizlerin günahlarını bağışla...BİZLERİ AFFET..."NEFSİMİZİN isteklerine kanmayalım onu sevindirmeyelim...ONU hep bir köşeye atalım ona hiç itibar etmeyelim"

Kardeşim içimden geldiği gibi yazdım kusur varsa AFFOLA!!! HAYIRLI AKŞAMLAR

ESTAĞFURULLAH NEDEMEK..BEN ZATEN İÇİNİZDEN GELENİ YAZMANIZI İSTİYORUM ..ALLAH RAZI OLSUN...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;529343' Alıntı:
Altimizda taşlar batar üstümüzde otlar biter
biz de yaptıklarımızın bedelini ödeyeceğiz ,
pişman olacağız ama ne fayda,
dünya ve içindekiler rüya gibi gelir sanki hiç olmamış gibi
hakikat ise ölüm sonrası
ama en korkunç akıbet Allahın Cemalini görememek
'atma daim firkate aman Allahım aman!'

ÖLÜM ELBETTE BİRGÜN BULACAK BİZİ BELKİ 1 SANİYEMİZ KALMIŞTIR.AEO

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
her nefis ölümü tadacaktır kimileri tabutu taşınırken çabucak beni yerime getirseler der....
kimileri biraz daha yavaş gitselerde hiç gitmesem yerime der

kimilerine karanlık bir çukur...
kimilerine cennetten bir bahçe....
kimileri için ölüm düğündür kimileri için ise .....
Rabbim yar ve Yardımcımız olsun kalbimizde dolup taşan iman aşkı ve dilimizde kelimei şehadet le yanına alsın bizleri utandırmasın inşaallah kendine layık kul Efendimize layık ümmet eylesinn

TUBACIĞIM ALLAH SEVGİSİ VE KORKUSU OLANLARI İNŞALLAH MEVLAM BAĞIŞLAR....
AEO CANIM

adnan017

Kayıtlı Kullanıcı
ölüm Kesin Olduguna Göre En Iyisi Hazir Olmak Allah Hepimizi Affetsin Inşallah

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

ölümü hep başkaları için sanarız.öleni görürüz,ama aslında kendi halimizi gördügümüzü hiç düşünmeyiz.
ve o an gelip çattıgında artık gözümüz keskinleşmiş,öteler gözümüzün önüne getirilmiştir.ama ne çareki ey vahların işe yaramadıgı zaman geldigi vakittir.:gulegule:gulegule:gulegule:gulegule selametle.

abdulfettah

Kayıtlı Kullanıcı
ölüm Güzelbirşey Budur Perde Arkasi Haber
Hiç Güzel Olamsaydi ölürmüydü Peygamber
Nfk

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı

YA KABİR BENİ SIKARSA

selamün aleyküm kardeşim.senin yaşadıklarını ,hissettiklerini aynen yaşıyorum.boşa geçen yıllarımın hesabını nasıl vericem diye.hele bu gün akşamdan beri hepten kötüyüm.2 başsağlığına gidicem bu akşam.biri çok sevdiğimiz bir ablamız daha geçen gün gezmeye gitmişti.onu kaybettik.gizli kalp.diğeride bir teyzemiz.akşamdan beri çok korkuyorum çok doluyum.allah bizi affetsin.merhamet etsin.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.senin yaşadıklarını ,hissettiklerini aynen yaşıyorum.boşa geçen yıllarımın hesabını nasıl vericem diye.hele bu gün akşamdan beri hepten kötüyüm.2 başsağlığına gidicem bu akşam.biri çok sevdiğimiz bir ablamız daha geçen gün gezmeye gitmişti.onu kaybettik.gizli kalp.diğeride bir teyzemiz.akşamdan beri çok korkuyorum çok doluyum.allah bizi affetsin.merhamet etsin.

ALEYKÜM SELAM .ABLACIĞIM YENİ OKUDUM ..İLK ÖNCE BAŞIN SAĞOLSUN ..RABBİM ONLARA RAHMET EYLESİN... ABLACIĞIM ÖLÜMDEN KORKMAK ASLINDA YAKIŞMIYOR BİZLERE ...O'NDAN GELDİK YİNE O'NA DÖNECEĞİZ.. BİZİMKİ ÖLÜME HASRETLİK OLMALI KORKU OLMAMALI.. NASIL Kİ BİRBİRİNİ SEVEN İKİ KİŞİ KAVUŞUNCA SEVİNÇ DUYARSA BİZDE ÖLMEK İÇİN ÖYLE SEVİNÇ DUYMALIYIZ..TEK DUAM VE İSTEDİĞİM RABBİMİN YOLUNDA DÜZGÜN YÜRÜYEBİLMEK ,ŞEYTANA UYMAMAK ..DİLERİM Kİ BİZ İNANANLARI RABBİM RAHMETİYLE KUCAKLAR ..ALLAH A EMANET OL ABLACIĞIM

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM .ABLACIĞIM YENİ OKUDUM ..İLK ÖNCE BAŞIN SAĞOLSUN ..RABBİM ONLARA RAHMET EYLESİN... ABLACIĞIM ÖLÜMDEN KORKMAK ASLINDA YAKIŞMIYOR BİZLERE ...O'NDAN GELDİK YİNE O'NA DÖNECEĞİZ.. BİZİMKİ ÖLÜME HASRETLİK OLMALI KORKU OLMAMALI.. NASIL Kİ BİRBİRİNİ SEVEN İKİ KİŞİ KAVUŞUNCA SEVİNÇ DUYARSA BİZDE ÖLMEK İÇİN ÖYLE SEVİNÇ DUYMALIYIZ..TEK DUAM VE İSTEDİĞİM RABBİMİN YOLUNDA DÜZGÜN YÜRÜYEBİLMEK ,ŞEYTANA UYMAMAK ..DİLERİM Kİ BİZ İNANANLARI RABBİM RAHMETİYLE KUCAKLAR ..ALLAH A EMANET OL ABLACIĞIM
nasıl korkmayayım güzel kardeşim.kaza namazlarımı ödemeye çalışıyorum,korkum rabbimden nasıl korkmam gazabından.nasıl çıkıcam karşısana hangi yüzle.

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl korkmayayım güzel kardeşim.kaza namazlarımı ödemeye çalışıyorum,korkum rabbimden nasıl korkmam gazabından.nasıl çıkıcam karşısana hangi yüzle.
İnsanoğlunun her biri hatakardır.Ancak hatakarların en hayırlısı tevbekar olanlarıdır.
(tirmizi,kiyamet 50)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
korkum Azrailden Değil Cehennemin Ateşinden
Kabrin Sikmadiği Veya Sikmayacaği Hiçbir Insan Yoktur.

plother

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c. Gunahlarimizi Affet Sin Ve Pişmanliklarimi Zaten Görüyo Bundan Sonraki Ibadetlerimizi Kabul Etsin Allah ümmetimizi Hideyete Erdirsin Inşallah

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. CEHENNEM ATEŞİNDEN VE KABİR AZABINDAN KORUSUN BİZLERİ.. AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt