Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ah Şu Başörtüsü Olmasa!!?? -Taşlama (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Şu Başörtüsü OLmasa TAŞLAMA !!!?

Ne yolsuzluk olur ne de hırsızlık
Yeterki başörtüsü türban olmasa
Enflasyon düşer ülke kalkınır
Ah şu başörtüsü olmasa!!?

Hak hukuk adalet olurdu bilim
Her şey eşit hakça; pay dilim dilim
Okur-yazar artar , yükselir ilim

Ülke nice çıkmazları aşardı
En gelişmiş ülkelerle koşardı
İhracat artardı, faiz düşerdi

Hemen Avrupa dan açılır kapı
Bir anda düzelir bu temel yapı
Emmrinize girer belki de batı

Çek-senet düzelir, çökerdi mafya
Yeniden açılır beyaz nir sayfa
Ne irtrica kalır ne yobaz softa

Dağdaki pkk terör hep durur
Şehid analarının gözyaşı kurur
Ortalık güllük gülistanlık olur

Kim bozdu ülkemde sosyal barışı?
Başlardı her yerde hukuk yarışı
Bu bir simge imiş,devlete karşı

Bitsin bu kargaşa,yer alsın uyum
Huzurla çalışsın bütün her kurum
İstiklal-barış ahiç olmaz doyum

Babür üm der;"böyle ne oldu bize?"
Koca Avrupa yı getirdik dize
En kısa zamanda çıkarız düze
Ah şu başörtüsü "BAŞTACI" olsa... :A

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm hafize anne.güzel bir taşlama gerçekten..ama ne fayda bunuda iyiye yorarlar..bak ne güzel bir adım attılar herşeyin farkına vardılar derler...:K:K:H

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Başimin Taci

Başimin Taci

Başimin Taci Başörtüm:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hak teala emreyledi
başımıza
taç eyledi

rasulullah böyle dedi
hak emridir baş örtüsü

ÇOK GÜZEL SELAMETLE

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar olsun inş

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
hafize annem hayırlı sabahlar.işe girdim açtım başımı şimdi başım açık 7 yıldır.dışarda da kapatamıyorum ahhh sabah sabah yaralarımı açtın annem paylaşım için Allah razı olsun ablacım

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
  • AH ŞU BAŞÖRTÜSÜ OLMASA,
  • ÜNİVERSİTELİ BACILARIMIZDAN GÖZYAŞI AKARMIYDI,
  • İLAHİYAT FAKÜLTELERİ OLURMUYDU..
  • DOLARMIYDI HOCALARLA ,
  • SULTANLARIN YAPTIRDIĞI GÜZELİM, ŞAHESER,MÜZELİK CAMİLER..
  • ANALARIN ELLERİ İLLA ÖPÜLMEK ZORUNDA KALINIRMIYDI,
  • BAYRAMDAN BAYRAMA DA OLSA,
  • KABİRLERE KAPALI GİTMEK ZORUNDA KALINIRMIYDI..
  • GELİNLERİN KINASINDA, İLLA KIRMIZI TÜLBENT BIRAKILIRMIYDI BAŞINA..

BUNLARDA BENDEN HAFİZE ANNEMİZ..AFFINA SIĞINARAK YAZMAK İSTEDİM..PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH..

ÖRTÜMÜZE UZANAN ELLER KIRILSIN...

SELAM VE DUALARIMLA..

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm tüm dostlara. ben dün üye oldum. Aranızda yeniyim. Bu konuda söyleyeceklerim var. Şuam 32 yaşındayım ve kapanalı 3 sene oldu. Çok şükür. Bu süreçte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak isterim. Malum bu konuyu düşünen ve içinde bi kıvılcım bekleyen bir sürü bayan olduğuna inanıyorum. Çalıştığım firmada 5 senemi doldurmuştum. Kapanma konusunda da içimde önüne geçemediğim bir istek vardı. Öyle eşimin veya ailemden başkalarının zoruyla değil. 2 müdüre bağlı olarak çalışıyordum. Biri dış tic. md. ü diğeri ise genel müdür. Bir cumartesi tüm cesaretimi toplayıp ne diyeceğimi bile bilmeden, düşünmeden (Rabbim yardım eder elbet dedim) ve dış tic. Md. nün yanına gittim. Efendim dedim benim içimde çok farklı duygular ve güzel hisler var ve ben kapanmak istiyorum, Biraz şaşırdı, duraksadı dediki kararınıza saygılıyım yeterki bu yola girdikten sonra fikir değiştirmeyin. Yani bir öyle sonra yok böyle olmayın. Tabiki dedim. Öncelikle böyle bişey benim karekterime ters, olmaz dedim. Ve rica etsem dedim genel md. ile konuşurmusunuz, aslında bende konuşabilirim çekincem yok ama bu şekilde daha doğru olur gibime geliyor. Tama dedi 1 hafta ver bana ben konuşurum. Bu 1 hafta boyunca düşündüm durdum. Gerçekten kararlımıyım, daim olabilecekmiyim, başarabilirmiyim ?, ya olmaz derse ? Sonra şöyle dedim izin vermesse çantamı takar koluma çıkar giderim. İşte bu kadar kararlıydım. Veee 1 hafta geçti bizimki konuşmamış. Malum işleri yoğun ,onumu bekliycem . Pazartesi günü karar verdim ve o gün kapanıp gittim işe. Halimi düşünmeniz zor olmasa gerek. Dış Tic. Md. nün hayırlı olsun dememesi biraz zoruma gitti. Ve arkasından Gn. Md. geldi. Aynen şöyle dedi AY NE GÜZEL OLMUŞSUN SEEN !!! ..... Azim , ve gerçek kararlılık.... Ve Rabbimin yardımı inanın arkasından geliyor. Yeterki siz o yolda olun...... Selam ve dua ile.....

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun.
Yazınız ve böyle bir şeyi içtenlikle paylaşmanız çok hoşuma gitti.Dediğiniz gibi içinde kıvılcım olan lar için çok duygulu bir yazı gerçekten.O anı başarmanız çok güzel.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.Selametle..

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm tüm dostlara. ben dün üye oldum. Aranızda yeniyim. Bu konuda söyleyeceklerim var. Şuam 32 yaşındayım ve kapanalı 3 sene oldu. Çok şükür. Bu süreçte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak isterim. Malum bu konuyu düşünen ve içinde bi kıvılcım bekleyen bir sürü bayan olduğuna inanıyorum. Çalıştığım firmada 5 senemi doldurmuştum. Kapanma konusunda da içimde önüne geçemediğim bir istek vardı. Öyle eşimin veya ailemden başkalarının zoruyla değil. 2 müdüre bağlı olarak çalışıyordum. Biri dış tic. md. ü diğeri ise genel müdür. Bir cumartesi tüm cesaretimi toplayıp ne diyeceğimi bile bilmeden, düşünmeden (Rabbim yardım eder elbet dedim) ve dış tic. Md. nün yanına gittim. Efendim dedim benim içimde çok farklı duygular ve güzel hisler var ve ben kapanmak istiyorum, Biraz şaşırdı, duraksadı dediki kararınıza saygılıyım yeterki bu yola girdikten sonra fikir değiştirmeyin. Yani bir öyle sonra yok böyle olmayın. Tabiki dedim. Öncelikle böyle bişey benim karekterime ters, olmaz dedim. Ve rica etsem dedim genel md. ile konuşurmusunuz, aslında bende konuşabilirim çekincem yok ama bu şekilde daha doğru olur gibime geliyor. Tama dedi 1 hafta ver bana ben konuşurum. Bu 1 hafta boyunca düşündüm durdum. Gerçekten kararlımıyım, daim olabilecekmiyim, başarabilirmiyim ?, ya olmaz derse ? Sonra şöyle dedim izin vermesse çantamı takar koluma çıkar giderim. İşte bu kadar kararlıydım. Veee 1 hafta geçti bizimki konuşmamış. Malum işleri yoğun ,onumu bekliycem . Pazartesi günü karar verdim ve o gün kapanıp gittim işe. Halimi düşünmeniz zor olmasa gerek. Dış Tic. Md. nün hayırlı olsun dememesi biraz zoruma gitti. Ve arkasından Gn. Md. geldi. Aynen şöyle dedi AY NE GÜZEL OLMUŞSUN SEEN !!! ..... Azim , ve gerçek kararlılık.... Ve Rabbimin yardımı inanın arkasından geliyor. Yeterki siz o yolda olun...... Selam ve dua ile.....

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
21 yaşındayım ve ortaokul bittiği yaz kapandım ve ogün bugündür kapalıyım.Liseye açık gittim ünüversitede ise beyazıt meydan camii bayan abdesthanesi imadadıma yetişti.Okula girerken açtım çıkarken kapadım.İş görüşmelerine giderken tuvaletlerde açtım kapadım.Ama okumuş olduğum sektörde maalesef benim gibi bir elemana yer yoktu.Her gittiğim yerden çevrildim.Siz ne şanslıymışsınızki bu kadar anlayışlı ve haklarınıza,kararlarınıza saygılı müdürler ile çalışıyorsunuz.Ama sizin kadar şanslı bayan çok az maalesef.2 yıldır lojistik firmasında çalışıyorum.Buraya sekreter olarak girdim ama şuanda operasyon sorumlusu sayılırım.Bahsetmiş olduğunuz gibi azim ve kararlılık çok fazla yol katetmenize yardımcı oluyor.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hafize annem hayırlı sabahlar.işe girdim açtım başımı şimdi başım açık 7 yıldır.dışarda da kapatamıyorum ahhh sabah sabah yaralarımı açtın annem paylaşım için Allah razı olsun ablacım

Olsun Rabbim gene kapanmayı nasip etsin inş :gulegule

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
  • ÜNİVERSİTELİ BACILARIMIZDAN GÖZYAŞI AKARMIYDI,
  • İLAHİYAT FAKÜLTELERİ OLURMUYDU..
  • DOLARMIYDI HOCALARLA ,
  • SULTANLARIN YAPTIRDIĞI GÜZELİM, ŞAHESER,MÜZELİK CAMİLER..
  • ANALARIN ELLERİ İLLA ÖPÜLMEK ZORUNDA KALINIRMIYDI,
  • BAYRAMDAN BAYRAMA DA OLSA,
  • KABİRLERE KAPALI GİTMEK ZORUNDA KALINIRMIYDI..
  • GELİNLERİN KINASINDA, İLLA KIRMIZI TÜLBENT BIRAKILIRMIYDI BAŞINA..
BUNLARDA BENDEN HAFİZE ANNEMİZ..AFFINA SIĞINARAK YAZMAK İSTEDİM..PAYLAŞIMIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH..

ÖRTÜMÜZE UZANAN ELLER KIRILSIN...

SELAM VE DUALARIMLA..

Çok rica ederim güzel yazmıişsın teşekkürler:evet

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
İçinde olması gereken iman esaslarını taşıyanlar için başörtüsü, "başı gitmeden başından gitmeyecek" kadar değer ifâde ederken,
içinde olması gereken imanî değerleri olmayan veya zayıf olanlar için ise,
o hizmet için, üniversite için tâviz verilebilecek bir teferruattır, olmasa da olur; ya da haram bakışları uzaklaştırmak yerine çekiciliği artıracak şekilde istismar edilebilecek bir oyuncak haline gelir.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel yazmışsınız allah razı olsun rabbim örtüye karşı gelenlere fırsat vermesin kimligimi taşıyorum elhamdülillah daimada taşıyacam baş örtüsüne el uzatanların elleri kırılsın

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
duygularımızı ne güzel anlatmışsın hafize anne..yüreğine sağlık.allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt