batan güneş
Kayıtlı Kullanıcı
Göz pınarlarım kuruyana kadar hiç bir şey düşünmeden sadece kaybettillerime zamana ve zamanın benden aldıklarına.Sevdigime yanlızlığınma kimsesizliğime ve çaresizliğime Sıkıldım hiç birşey yokmuş davranmaktan işte ağlıyorum sessiz ama içinde fırtınalar koparak bağırarak ağlamak isterdim kimse sormadan neden diye İşte ağlıyorum gözü güzel yarime gözü yüzü ve yüregi güzel yarime Yalvarıyorum Rabbime onu benden aldın kabul ettim biz zaten seniniz bize düşmez hesap sormak ne aldıkların için ne verdiklerin için senden gelen herşeye razıyız ama gösterme yarime cehennem azabı yokluğuna dayanırım ama dayanamam onun azap cektiğini düşünmeye
NOTRabbim bana sabır versin benim için dua edin lütven seccadeden kalkmadan önce bu caresiz kul içinde dua edin lütfen Artık yoruldum ağır geliyor yüküm sendeliyorum ve birgün düşmekten korkuyorum benim için dua etmenizi istiyorum Allaha emanet olun rabbim dualarınızı kabul etsin
NOTRabbim bana sabır versin benim için dua edin lütven seccadeden kalkmadan önce bu caresiz kul içinde dua edin lütfen Artık yoruldum ağır geliyor yüküm sendeliyorum ve birgün düşmekten korkuyorum benim için dua etmenizi istiyorum Allaha emanet olun rabbim dualarınızı kabul etsin