Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağlamak istiyorum (1 Kullanıcı)

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
Göz pınarlarım kuruyana kadar hiç bir şey düşünmeden sadece kaybettillerime zamana ve zamanın benden aldıklarına.Sevdigime yanlızlığınma kimsesizliğime ve çaresizliğime Sıkıldım hiç birşey yokmuş davranmaktan işte ağlıyorum sessiz ama içinde fırtınalar koparak bağırarak ağlamak isterdim kimse sormadan neden diye İşte ağlıyorum gözü güzel yarime gözü yüzü ve yüregi güzel yarime Yalvarıyorum Rabbime onu benden aldın kabul ettim biz zaten seniniz bize düşmez hesap sormak ne aldıkların için ne verdiklerin için senden gelen herşeye razıyız ama gösterme yarime cehennem azabı yokluğuna dayanırım ama dayanamam onun azap cektiğini düşünmeye

NOTRabbim bana sabır versin benim için dua edin lütven seccadeden kalkmadan önce bu caresiz kul içinde dua edin lütfen Artık yoruldum ağır geliyor yüküm sendeliyorum ve birgün düşmekten korkuyorum benim için dua etmenizi istiyorum Allaha emanet olun rabbim dualarınızı kabul etsin

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.Allah c.c yardımcın olsun,sana sabır dayanma gücü versin.Rabbim kimseyi aşamayacagı şeyle sınamazmış,demekki bu imtihanı kaldırabileceksin ki Rabbim böyle birşey yaşatmış sana .Rabbim mükafatını verecektir,sabret demesi kolay belki ama güçlüklerde sabretmek zorundayız.Herşey Rabbimizden.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Mekanı cennet olur inşallah. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama daha kötüsü de olabilirdi diyerek Allaha şükredip sabır istemek lazım. Geçenlerde bir söz okumuştum bu sitede ve hiç aklımdan çıkmıyor.Sizinle paylaşayım belki faydası olur;
'' Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir Rabbim var!' de..

Allah yardımcınız olsun. Eşinize de rahmet nazarıyla baksın inşallah.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

canım kardeşim Allah (cc) yar ve yardımcın olsun..Rabbul Alemin (cc) sana sabr-ı cemil ihsan eylesin..bunları demek belki karşıdaki insan için kolay fakat inan acını taa içimde hissettim...gözlerim yaşardı.:a33:..eşimden işlerimiz dolayısıyla hafta içi ayrı kalmak zorunluluğu yaşıyoruz..fakat bu birkaç günlük ayırılık bile beni bayağı yıprattı..sizi o kadar iyi anlıyorum ki..canım kardeşim..lütfen üzülmeyin...eminim oda sizin üzülmenizi istemezdi..onu düşünerek kendinizi toparlayın inşaallah..Allah rahmet eylesin...Rabbim günahlarını affetsin..Mekanı cennet olsun...selam ve dua ile inşaallah

ecrin02

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin canim mekani cennettir inşlh.

Bu kardeşimiz için birer fatiha şerif okuyalim allah kabul eder inşlh...
Allah sabirlar versin kardeş...

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm ve Rahmetullahi ve Bereketühü...

canım ablacim Allah (cc) yar ve yardımcın olsun. bizim yapmamız gereken gidenlerin ardından dua etmek. bize düşen görev bu. rabbim ona rahmeti ile muamele etsin inşallah. rabbim sizi cennette kavuştursun.

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim kardeşlerim allaha razı olsun zaten bençe seven için önemli olan vesdiğinin nerde oldğu değil nasıl olduğudur tek korkumda bundandır onun acı cekmesine dayanaman her açıya zor güç gücüm yettigi kadar allah için dayanırım ama sevdiğimim canının yandıgını düşünmeye dayanamam rabbime dua edin günahlarını bağışlasın belki birimiz duasından biri kabul olur rabbim cümlemizin günahlarını bahışlasın

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
Rabbim imtihanınızda sabırlar versin. inşirahlar versin gönlünüze inşaallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
dua ile...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Allah rahmet eylesinde.. cehennem azabına dayanırım diyorsun bu söz pek hoş değil...ki kaldıki cehenneme kim dayanır kardeşim.

Danimarkali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim..Rabbim hepimizi cehennem azabindan korusun insAllah..dayanmak cok zordur ama kendini birakma cünkü o Allahin sevdigi kuluymus ki hemen yanina almis..biyerde duymustum Allah sevdigi kulunu erken yanina alirmis diye..
oda öyledir ins.
slm.a.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt