Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağlamak Bir Parça Utanmaktir.... (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
AĞlamak Bİr ParÇa Utanmaktir...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...

Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz’af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;

Müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz
gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak.
Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.

Hani diyecekler,

“Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?

Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!

Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır çünkü... bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Bu gün bir buçuk milyar civarinda
nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız.

Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....

“YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!

ALINTI....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Değerli Nihal AblamB)

Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık..Rahman c.c razı olsun bu güzel paylaşımınız için..Günümüz İslam aleminin içinde bulunduğu hal, ne de ibretlik bir biçimde bildirilmiş bizlere... Bugün müslümanlara baktığımızda şekilsellik, özenti, etken değil edilgen bir kimlik sahibi, özgüvensiz, ilahi mesajı anlamaktan uzak ve anlamaya da çabalamayan, sünnet-i seniyyeyi rehber edinmekten kendini beri tutmuş bir zihniyet ve tavırlarla ömrünü ikmal etmeye çalışıyor.. Ne yanıbaşındaki coğrafyada katledilen din kardeşleri umurunda, ne de Allah'a daha iyi kul olma yolunda bir çabası ve emeği var? Tablo bu kadar karanlıkken, ağlanacak hale gülmeleri de ayrı bir trajedi..Hiç olmazsa ağlamalı..Başkalarının zulüm görmesi için olmasa da, ne kadar ''kul'' olduğu yolunda ağlamalı..

Allah c.c bizleri yalnız kendisi için ve yalnız davası için gözyaşı dökenlerden eylesin, utanarak değil, sorumluluk duygusuyla olsun inşallah.. Değerli Nihal ablam, beğeniyle okudum..Çok teşekkürler bu güzel paylaşımınız için..Dualardasınız inşallah..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetsiniz..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm
emeginize yüreginize saglık
bir eserde okumuşrum ___ aglamak ruhun fiyakasıdır ....
o halde aglamak lazım gözümüzün gördüğü ve caresiz kaldıgımız zülümlere onlara birşey yapamamanın koruyamamanın vermiş oldugu utançla.....belki umulurki hesap gününde bize teselli olur yoksa bu yükle bu kamburla nasıl başımızı kaldırıp sudan bahanalerimizi sıralaya biliriz..kaldırabiliriyiz başımızı sırtımızda bu agır vebal varken ... layıkıyla kul olamamanın _ layıkıyla kardeş olamamanın vermiş oldugu utanç ....
çok güzel bir metindi...
acizligimizi yüzümüze vuran...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile__________

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm.

inşaALLAH dilden dökülenler kalp ilede yaşanıyordur.

selametle.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a kardeşim allah razı olsun ...
ağlayın ey dünya insanı ağlayın şu yaptıklarınızdan..

oan17on.jpg

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ağlamalı ınsan yaptıklarına ağlamalı
halımıze bakıp
pışmanlıklarına ağlamalı
ağlamalı kı tovbelerı kabul olsun
ağlamalı kı vıcdanı olduğu bılınsın
ağlamalı kı allah korkusu bılsın

elıne sağlık
allaha razı olsun kardeşım
allaha emanet ol

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamün Aleyküm Değerli Nihal AblamB)

Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık..Rahman c.c razı olsun bu güzel paylaşımınız için..Günümüz İslam aleminin içinde bulunduğu hal, ne de ibretlik bir biçimde bildirilmiş bizlere... Bugün müslümanlara baktığımızda şekilsellik, özenti, etken değil edilgen bir kimlik sahibi, özgüvensiz, ilahi mesajı anlamaktan uzak ve anlamaya da çabalamayan, sünnet-i seniyyeyi rehber edinmekten kendini beri tutmuş bir zihniyet ve tavırlarla ömrünü ikmal etmeye çalışıyor.. Ne yanıbaşındaki coğrafyada katledilen din kardeşleri umurunda, ne de Allah'a daha iyi kul olma yolunda bir çabası ve emeği var? Tablo bu kadar karanlıkken, ağlanacak hale gülmeleri de ayrı bir trajedi..Hiç olmazsa ağlamalı..Başkalarının zulüm görmesi için olmasa da, ne kadar ''kul'' olduğu yolunda ağlamalı..

Allah c.c bizleri yalnız kendisi için ve yalnız davası için gözyaşı dökenlerden eylesin, utanarak değil, sorumluluk duygusuyla olsun inşallah.. Değerli Nihal ablam, beğeniyle okudum..Çok teşekkürler bu güzel paylaşımınız için..Dualardasınız inşallah..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanetsiniz..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..B)

Aleykümselam...benim güzel kardeşim B)...ALLAH c.c. senden de razı olsun...
çok güzel yorumlamışsın yine emeğine yüreğine sağlık (MAŞALLAH)...
beğeniyle okudum...
AMİN...AMİN...AMİN...ben teşekkür ederim kalbi güzel kardeşim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
_______selamün aleyküm
emeginize yüreginize saglık
bir eserde okumuşrum ___ aglamak ruhun fiyakasıdır ....
o halde aglamak lazım gözümüzün gördüğü ve caresiz kaldıgımız zülümlere onlara birşey yapamamanın koruyamamanın vermiş oldugu utançla.....belki umulurki hesap gününde bize teselli olur yoksa bu yükle bu kamburla nasıl başımızı kaldırıp sudan bahanalerimizi sıralaya biliriz..kaldırabiliriyiz başımızı sırtımızda bu agır vebal varken ... layıkıyla kul olamamanın _ layıkıyla kardeş olamamanın vermiş oldugu utanç ....
çok güzel bir metindi...
acizligimizi yüzümüze vuran...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile__________

Aleykümselam...güzel kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
çok güzel yorumlamışsınız emeğinize sağlık...beğendiğiniz için teşekkür ederim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleykum
ağlamalı ınsan yaptıklarına ağlamalı
halımıze bakıp
pışmanlıklarına ağlamalı
ağlamalı kı tovbelerı kabul olsun
ağlamalı kı vıcdanı olduğu bılınsın
ağlamalı kı allah korkusu bılsın

elıne sağlık
allaha razı olsun kardeşım
allaha emanet ol

aleykümselam...ablacığım ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
yorumunuz için teşekkür ederim...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt