Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Affet Babaciğim (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
......evliliğinden Beri Evinde Kalan Babasi Yuzunden Eşiyle Surekli Tartişiyordu.eşi Babasini Istemiyordu.surakli Kavgalarin Ardindan Bir Gun Eşi Ona ''ya Ben Ya Da Baban ''dedi.restini Cekti.eşini Kaybetmeye Goze Alamazdi Bird E Kuçuk Oğlu Vardi.

Ailesini Ikna Etmek Icin Cok Uğraşmişti.caresizlik Icinde Ne Yapacağini Duşundukten Sonra Bir Care Buldu.yillar Once Avcilik Meraki Yuxunden Kendisi Icin Yaptirdiği Kulube Tipi Dağ Evine Goturecekti Babasini.haftada Bir Uğrayacak Ve Ihtiyaçlarini Karşilayacakti.boylelikle Eşiyle De Sorunu Bitecekti.

Gerekli Tum Malzemelri Hazirladiktan Sonra Babasini Yatağindan Kaldirdi Ve Kucaklayip Arabaya Bindirdi.oğlu Can''baba Bende Seninle Gelmek Istiyorum Dedemi Nereye Goturuyorsun^'! Dedi.

Mecburen Oğluda Geldi.karakişin Tam Ortasiydi.can Surekli Baba Nereye Gidiyoruz Diye Soruyordu.

öte Yandan Nereye Goturulduğunu Anlayan Yaşli Adam Gizli Gizli Ağliyordu.

Saatler Suren Zorlu Yolculuktan Sonra Dağ Evine Vardilar.baraka Tipindeki Dağ Evi Curumeye Yol Tutmuştu Ve Buz Gibiydi.barakanin Bir Koşesini Temizleyip,yataği Oaraya Serdi.diğer Malzemeleri De Taşidi Ve Babasini Sirtlayarak Yatirdi.

.......barakanin Icinde Firtina Vardi Adeta.çaresizlik Icinde Babasini Izledi Gordu Ki üşüyordu......''yarin Gelir Bir Yorgan Daha Getiririm Dedi.ama Oyle Uzgundu Ki Içi Aciyordu.o Bu Duygular Icindeyken Babasinin Yüreğine Biçak Saplanmişti.yillardir Emek Verdiği Oğlu Onu Barakada Terk Ediyordu.gururu Incinmişti.minik Can Ise Olanlari Anlamaya Calişiyordu.artik Gitme Zamani Gelmişti......

Babasinin Yatağina Eğildi Ve Yanaklarini Ellerini Defalarca Optu.beni Affet Der Gibiydi...

Sarildi Ve Doyasiya Kokladi....ikiside Hiçkira Hiçkira Ağliyorlardi.
Can'i Aldi Ve Barakayi Terk Etti........

Can Yola Ciktiktan Sonra Ağlamaya Başladi.''neden Dedemi Soğuk Yerde Biaraktin''sesi...ama Cevabini Veremiyordu Babasi...
Can''baba Sen Yaşlandiğinda Seni Seni Buraya Mi Getireceğim ''diye Sorunca Dunya Başina Yikildi.deliler Gibi Geri Cevirdi Arabayi.barakaya Ulaştiğinda ''beni Affet Baba^''diyerek Boynuna Sarildi.....baba Oğul Hiçkira Hiçkira Ağliyordu....oğlu''beni Affet Sana Bu Muamaleyi Yaptiğim Icin Beni Affet ''diye Hatasini Belli Ediyordu.....

Babasi Onun Sozune Anlamli Bir Cevap Veriyordu''geri Geleceğini Biliyordum Oğlum .ben Babami Dağ Başina Atmadim Ki ,sen Beni Atasin.beni Bu Dağda Birakmayacağini Biliyordum''

Alinti (kisaltilmiştir)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allaha emanet ol
sıbel kardeşım

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim emeğine saglık rabbim razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

G

gülderen özdemir

gülnisa ablacım emeğinize sağlık çok duygulandım allah c.c. emanet ol hayırlı akşamlar

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne salğık allah razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.çok ibret verici bir hikaye.
ama malesef günümüzüm aynası bu..
kapı dışarı edilen annelerimi dersin.agzı dişi kırılan babalarımı dersin.ne istersen şu ahir zamanda fazlası ile var.
ALLAH kimseyi dogru yoldan şaşırtmasın.ana babanın bedduasından uzak,onların hayır dualarını nasip eylesin.amin.selametle.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.çok ibret verici bir hikaye.
ama malesef günümüzüm aynası bu..
kapı dışarı edilen annelerimi dersin.agzı dişi kırılan babalarımı dersin.ne istersen şu ahir zamanda fazlası ile var.
ALLAH kimseyi dogru yoldan şaşırtmasın.ana babanın bedduasından uzak,onların hayır dualarını nasip eylesin.amin.selametle.

AMIN KASIM HADI
ALLAH HAYIRLI EVLAT HAYIRLI ANA BABA NASIP ETSIN
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE KALIN

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abla ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok duygu yüklü bir paylaşımdı işte kişi başkalarına ne ederse onu bulur dilerim hiç kimse bu durumu yaşamak zorunda kalmaz.
Hayırlı akşamlar.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abla ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok duygu yüklü bir paylaşımdı işte kişi başkalarına ne ederse onu bulur dilerim hiç kimse bu durumu yaşamak zorunda kalmaz.
Hayırlı akşamlar.

ınşaallah kardeşım
ne ekersen onu bıcersın
allah dıyor kı..
ıyılığe karşı ıyılık cok sevaptır,
kotuluğe karşı ıyılığın ıse sevap sayısı cok ama cok buyuktur
ALLAHA EMANET OL

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...
rabbim razı olsun senden inşaallah.. anlamlı bir paylaşımdı..

rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...
rabbim razı olsun senden inşaallah.. anlamlı bir paylaşımdı..

rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar..

HAYIRLI AKŞAMLAR
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE KAL

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm daha öncede okumştum bunu ve çok etkilemiştim yine etkisinde kaldm
eline sağlık
rabbim bizi ana,babalarımıza hayırlı evlatlar kılsın
vicdanı çürümüş,nankör ,hain evlat olmaktan korusun amin inşallah
selametle........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt