Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

af ve ümit (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan hado77
  • Başlangıç tarihi
H

hado77

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

tevbe edenlerin duyucusu olan tevbeleri kabul eden. kainat bir lisan olur ve ameliyke kaim insana hesap sorucu ve akıbetini gösterici olur. peki bu kainat af edilmeyeceğine ve kendisisnin sana yol verdiğine ve başkasının fısıltısının yol olamayacağına işaret eder ve sadece sen yap biz seni gözleyeceğiz derse. yalan söyler. ALLAH(cc) boyun eğmemiş her kul gibi. bu sınır ikinci bir ilahı kabul etmemekle la ilahe illallah diyenlere açıktır kul ile hak arası başka bir şey giremez, giren selamla namazla ve emirle girer, diğer giriciler kelamı şeytanlar indirmedi ayetinin dellalı söyleyicisi olur. 3 ya da 4 kanatlı olmak amelini ve ruhunu uçurmak adına insana bağış amelsiz insana ise sigaradaki roket yakıtı, veya güneşte kurutulan çamurun se5rtleşmesi ve başa düşmesi hali. sorun yok belini ve aklını gevşetme amelinini süsleme de süsleme niye. mühlet verilenlerden olmak, farkına varıp tevbe etmek ama hala sen denilmesi senin bildiğinin hakkın katındaki depğeri ne kadar. rahmet ve mağfiret ne kadardır, ve nerde başlar nerde biter. bir zehrii kapatıp sinsi olanı açmak ve karşısındakini becerebileceğinden de değil de sadece hakkın hakkı gereği oyalamak. neden ya rab(CC) neden. aradaki her boşluğu mütekebbir bir zorba olan fayda sağladım diye kendine ayıran nefislerin sahip olmaya çalışması beceremeyeceğini bile bile iyilik arkasına saklanıp ALLAH(cc) ona vermediği nimeti insana da yedirmeme çalışması. bu çalışmayı yaparken hakkın yanında olmak, özünü ve gözünü bir uyuşturucu mütelası gibi değiştirip, sonra da kurtarmaya çalışmak. peki hesabı kim soracak. ALLAH(cc) hesap sormaz mı? bir belgesel insanı veya darvinist olarak insanın değeri ne? hayvani bir eğitim verme. onun yanlışını pavlovun itleri gibi cezalandırma ve iyi oldun deme. sırf namaz kılmamak için hakkın cezasını belhüm adellikmiş gibi gösterme. görünen adüvvün mübine karşı o kadar da ya RAB(cc) deme hali. nasıl olacak bu kendi başına buyruk şeytanın nefsime şer diye gösterdiği hamakat hallerin halli. namaz kıl namaz kıl namaz kıl. kaç değişik şşekilde çıkardıysan sadece kendine zarar veren gibi gözüken benim dindaşımı bana süslü gösterdi. kendi elindekini değil din kardeşimin elindeki ziyneti çaldı bana sattı. onu afişe etti soydu soğana çevirdi. hiç kuvveti olmayan gölgelerin padişahı oldu. gölgelerde gezecekken boynunu uzattı adam suretine büründü. şeytanı besleyen mihrak olmak. ben her erkeğe hakkı anlatacam ama, arkaqmda hz. lut(AS) 'ın eşi gibi bir eş olmamalı. evlilik bağıyla dfeğil gönül eşi anlamıyla. iş çeviren yavuzun belalısı sasani gibi ben ileri gittikçe beni içime gömen. yok. kendini kurtaracak ameli sağlayacağım seni büyük yapacağüım diyorum. 3 batmanlık yiyemeyeceği zevkin peşine düşüyor, kendini yüksekten satıyor sonra da atıyor parça parça beyniyle bir de nerde o rahmet diyor. eskiden komik gelirdi, şimdi üzülme zamanı, peşin cevaplar verip sırf ziynetini ört diyecem diye, sırf o ziyneti seyretmek isteyenler de bize de ses çıkarmasın diye pazarda et satmaya başiladık. ALLAH(cc) DAha iyi bildiğine inanan kula cevap evinde cezanı verecem demek. hayat büyük bir futbol karşılaşması ve herkes deplasmanda ama ev sahibi havaları var. o müthiş seda veya sedasızlık gol sesi. kimin kimi ne attığı belli değil. seni sevdiğinden değil nefsine hoş geldiğinden sana ses çıkarmıyor alacağından da değil sen varmazsın. kardeşim der ilk fırsatta elinden tutmaya çalışır. hak ölçütlerindeki kardeşlik namazla başlar. o yoksa her kardeşim diyen sapığın şerrinden RAHMAN(cc) sığınırım. namaz kılanı ALLAH(cc) terbiye eder ne terbiye ama. namaz kılan kişi günahı düşünme bile düşünemez. beni rahat bıraktı kutsal arkadaşlar yoksa daha ne yapacaklardı. hepsi azrail (AS) gölgesine sığınıp haktan gelecek olan ölümle korkutma çabasında. zamanını o da bilmiyor. ben de. bir de emir hak(CC) çıkacak ona da mani olmaz. SAÇMA SAPAN CEHENNEMİ HALET GÖSTERİSİ, madem cehennem olsa söndürürüz diyorsun. güçsüzlüğün cins yönünden değişik halete kalb ile cevabı. sapıklığın bir nevi hak olan güç açıkça hakkı söyleyip yapmadığında itap. peygamberler(AS) lar gibi. yapan yine o (CC) gibi ama tarzı görünür kıldı. pislik yapamaz bir kısım varlık, melekül mevt gibi. nurdan temizdir. aslen onlara imanda budur, onlardan mundar iş sadır olmaz. bunu bilip buna inanan meleklere iman konusundan geçer. böylece hak(CC) nasıl temiz sahifeler sahibi olduğunu da anlar. ete ruha pislik yapan şeytanla onun yaranıdır. onun narı ruhu sıkar da bunu hak ettim dedirtirir. saf halis ateş günahı yakar ruhu öldürmez. ALLAH(cc) CEHENNEMİ SAF HALİYLE BİR KURTULUŞ BEYYİNESİDİR. ahlaksızlıkla yakmaz insanı tehditi temiz olandır.ALLAH(cc) bizlerden razı olsun.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim razı olsun
güzel paylaşım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt