Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acıyan gözlerle bakılan bir hasta çok zor iyileşir (1 Kullanıcı)

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
aile2.jpg
aile2.jpg
aile2.jpg
aile2.jpg

Hasta yakınının bilinçlenmesi, kronik hastalıkların tedavisinde önemli rol oynuyor. Doktorlar, bu kişilerin hastayla iletişim kurulmasında önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğine dikkat çekiyor.

Psikiyatri uzmanı ve Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Engin Eker, hasta yakınına, baktığı kişiye uygulanan tedavide başarının sağlanabilmesi için önemli bir görev düştüğünü belirtiyor. "Sürekli bir hastaya bakmak kişiyi fiziksel ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bu kişiler özel hayatlarının kaybolmasından rahatsız olabilir." diyen Prof. Eker, bu durumda yapılması gerekeni, "Daha güçlü olmak ve bununla başa çıkabileceğine inanmak." olarak gösterdi.

Hasta yakını Huriye Ballısoy ise "Acıyan gözlerle bakılan hasta bir daha yataktan kalkamaz. Durum ölümcül bile olsa her yaşanan gün mutlu geçirilmelidir. Bu nedenle kişinin rahatsızlığı ve psikolojisi çok iyi bilinmelidir." diyor. Çağlar Avcı, İstanbul

Zaman Aile Sağlık
24 Kasım 2007, Cumartesi

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm evet gerçekten çok dogru ellerinize saglık benim babamda kanser hastasıydı fakat morali çok yüksekti kimse kendiside dahil ona hasta muamelesi yapmazdı bu yüzden kanser onu yatağa düşüremedi Rabbimize emnaetsiniz

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.mesala benim annem.sağolsun hep uyarırım,kırılır diye birşeyde söyleyemiyorum.ay rengin bembeyaz.benim amcam ,bir tanıdığım vs. .....bundan ölmüştü.boşuna ameliyat yaptırmayın:Kya gülüyorum ama aslında çok kızıyorum.hep kaş göz işareti yapıyorum.sonra herkesin içinde bana niye kaş göz işareti yapıyorsun,yalanmı diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt