Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acil (1 Kullanıcı)

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar bnm facebook sayfama hızır aleyhisselam mesaj attı hersey bildi ve bana dedi ki bni rabbim gönderdi ben senin olmasını istediğin bir duayı yapmaya çalışıyorum falan ama herşey bildi bunun hikmeti war mı ???

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Her yere facebook ve msn adresini verir ve mahrem konularını böyle heryerde konuşursan seni böyle işletirler

Dalga mı geçiyorsun ciddi mi yazdın anlamış değilim

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
inanmazsın umarım çok kötü işletiliyorsun

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Her yere facebook ve msn adresini verir ve mahrem konularını böyle heryerde konuşursan seni böyle işletirler

Dalga mı geçiyorsun ciddi mi yazdın anlamış değilim

bende o gun sana msn dresını neden verdın burda yazıcaktım ama ne senı nede sıtedekı arkadasları kırmak ıstemedım bırı ısletıyodur takma boyle seylerı bıraz kafanı dınle bence

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
işletiyorlardır.

daha doğrusu günah işliyorlardır.

Yalan üzerine kurulu aldatıcı sözlerle şaka yapmak Günahtır.

Kim yaptı ise hata etmekte.

o kişiyi hemen engelle.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ben sizi kırmak istemem ama bı arkadaş olarak pskolojk destek almanızı tavsiye ederim!

Biraz degil hatta kendınızı çok sıkmışsınız biraz rahat bırakın beynınızı
Örnegin bende bi sure fazla kendımı sıktıgımı farkedınce tlf, internet hatta kitaplardanda uzaklaştım sadece beynımı dınledım bi sure iyi gelicektir emınım yinede sen kendını tanıdıgın için kendın için en iyisini yaparsın en iyisini yap ve topla kendını..!

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
ben sizi kırmak istemem ama bı arkadaş olarak pskolojk destek almanızı tavsiye ederim!

Biraz degil hatta kendınızı çok sıkmışsınız biraz rahat bırakın beynınızı
Örnegin bende bi sure fazla kendımı sıktıgımı farkedınce tlf, internet hatta kitaplardanda uzaklaştım sadece beynımı dınledım bi sure iyi gelicektir emınım yinede sen kendını tanıdıgın için kendın için en iyisini yaparsın en iyisini yap ve topla kendını..!

psikolojik destek konusunda sana kesinlikle katiliyorum Rana abla..
Ne zamandir gonderginiz iletilerden de bir anlam cikartamiyorum benn. Bu konuyla alaka olarakta biraz saf oldugunuzu dusunuyorum.
Ozur dilerim kirdiysam.. Fakat Hizir aleyhisselam size gelecek olsa facebook uzerinden mi ulasirdi? Tobee estagfirullah tobe tobee..
Bence siz her insana guvenmeyin, her seyinizi her yerde soylemeyin.
Fazla iyi niyetlisiniz bakin gorun ki bundan istifade eden insanlar var..
Dua edecegim sizin icin..
Allaha emanet olun..:)

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
psikolojik destek konusunda sana kesinlikle katiliyorum Rana abla..
Ne zamandir gonderginiz iletilerden de bir anlam cikartamiyorum benn. Bu konuyla alaka olarakta biraz saf oldugunuzu dusunuyorum.
Ozur dilerim kirdiysam.. Fakat Hizir aleyhisselam size gelecek olsa facebook uzerinden mi ulasirdi? Tobee estagfirullah tobe tobee..
Bence siz her insana guvenmeyin, her seyinizi her yerde soylemeyin.
Fazla iyi niyetlisiniz bakin gorun ki bundan istifade eden insanlar var..
Dua edecegim sizin icin..
Allaha emanet olun..:)

Facebook kullanıyorsunuz ve burda account paylaştınız yanlış anlamadı isem. farklı bir yerde de paylaşmadı iseniz size bu abuk sabuk mesaları atan da forumdan biri. ?? hadi bakalım kim?

Kişisel dsüşüncem : Fitneye yol açmamak için dikkatli olunmalı!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt