selamun aleykum arkadaslar bnm facebook sayfama hızır aleyhisselam mesaj attı hersey bildi ve bana dedi ki bni rabbim gönderdi ben senin olmasını istediğin bir duayı yapmaya çalışıyorum falan ama herşey bildi bunun hikmeti war mı ???
Her yere facebook ve msn adresini verir ve mahrem konularını böyle heryerde konuşursan seni böyle işletirler
Dalga mı geçiyorsun ciddi mi yazdın anlamış değilim
Alıntıyı mı yanlış yaptınızbende o gun sana msn dresını neden verdın burda yazıcaktım ama ne senı nede sıtedekı arkadasları kırmak ıstemedım bırı ısletıyodur takma boyle seylerı bıraz kafanı dınle bence
Alıntıyı mı yanlış yaptınız
ben sizi kırmak istemem ama bı arkadaş olarak pskolojk destek almanızı tavsiye ederim!
Biraz degil hatta kendınızı çok sıkmışsınız biraz rahat bırakın beynınızı
Örnegin bende bi sure fazla kendımı sıktıgımı farkedınce tlf, internet hatta kitaplardanda uzaklaştım sadece beynımı dınledım bi sure iyi gelicektir emınım yinede sen kendını tanıdıgın için kendın için en iyisini yaparsın en iyisini yap ve topla kendını..!
psikolojik destek konusunda sana kesinlikle katiliyorum Rana abla..
Ne zamandir gonderginiz iletilerden de bir anlam cikartamiyorum benn. Bu konuyla alaka olarakta biraz saf oldugunuzu dusunuyorum.
Ozur dilerim kirdiysam.. Fakat Hizir aleyhisselam size gelecek olsa facebook uzerinden mi ulasirdi? Tobee estagfirullah tobe tobee..
Bence siz her insana guvenmeyin, her seyinizi her yerde soylemeyin.
Fazla iyi niyetlisiniz bakin gorun ki bundan istifade eden insanlar var..
Dua edecegim sizin icin..
Allaha emanet olun..
acaba nasılsın..