Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

acıl yardımcı olurmusunz? (1 Kullanıcı)

mücahidei sena

Kayıtlı Kullanıcı
.
Ben tasavvufa girmiş sofilerin hal,ses ve görüntü nedir ,nasıl olur,hakkında bilgi arıyorum.
Bazen 50-60 sene beklerlermiş ya duydunuz mu bilmiyorum.
selametle........

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Hal durumunun kaç senede oluşacağı yani "Hal"e ne zaman girileceğini yalnız Yüce ALLAH bilir. Belki 1 sene de girersin belki de ömrün boyunca bu duruma ulaşamazsın. Bu çabalamak ve gerisini tevekkül ederek nasibini almak durumudur.

Selam ve dua ile...

şafakvakti

Kayıtlı Kullanıcı
ben tasavvufla ilgili şimdiye kadar çok konuştum size sadece şunu söyleyeyim kendini mürşidinin ellerine bırak bu yolda mutlak itaat şarttır denileni yap göreceksin başkalarının yıllarca alamadığı mesafeyi çok kısa zamanda alacaksın son olarak tasavvufla ilgili imamı rabbani hazretlerinin mektubat isimli eserini zaman buldukça okumanı tavsiye ederim SAYGILARLA

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt