Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acil Yardım İhtiyacı (1 Kullanıcı)

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
Bir arkadaşımın ankara başkentte yatan rahatsız olan evladının ameliyat olabilmesi için acele yardıma ihtiyacı varmış kardeşlerim Allah rızası için bana geldi ve bende elimde olanın dışında birde sizlere konuyu taşımaya niyetlendim.Allah rızası için eğer elimizden gelen birşey varsa karşılığında alabileceğimiz tek şey Gönülden bir Allah razı olsun olacaktır.

Selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm

selamün Aleyküm

Rabbim acil şifalar versin İnşallah tez zamanda sağlığına kavuş evladı Rabbim yar ve yardımcınız olsun elimden dua etmekten başka bişey gelmedi kusura bakmayın ama dualarım sizinle isterseniz burdan Yasin-İ Şerif okuyalım şifa için
Selametle Rabbime emanetsiniz

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
Allah elinden geleni yapandanda yapamayandanda razı olsun kardeşlerim.
Herkezin bir yapabileceği var mutlaka ben üzerime düşeni ve burada sizlere duyurmayı yapabildim ancak elele verirsek destek olabiliriz bu kardeşime diye düşündüm ve kendimi yerine koydum Allah korusun Allah düşmanıma bile vermesin.
Yer Gök dua ile Allah razı olsun tekrar onun adına yardımlarınızı esirgemeyin tek ricam bir nebze güzü olanlardan.
Selametle

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
rkadaşım nasıl bir yrdımımız olabilir ALLAH şifa versin yardımcısı olsun.dua edelim.
tefriciye okuyalım

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
rkadaşım nasıl bir yrdımımız olabilir ALLAH şifa versin yardımcısı olsun.dua edelim.
tefriciye okuyalım

Kardeşim herkezden gücü neye yeten varsa Allah rızası için o kabuldür.
Dua ise dua Yardım ise yardım ben dediğim gibi iletmekle ve başlatmakla yükümlüyüm.
ikisinide gücüm yettiğince yaparak adım attım Allahın izniyle.

Selametle

A

Arzu_76

Rabbim tüm hastala şifa, dertlileredeva versin inşallah.

Rabbim arkadaşınızın evladına acil şifalar versin inşallah

Dua ile

beyza-erva

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Acil şifalar Versin Tüm Hastalara Ve Yakinlarina Rabbim Tez Zamanda Iyileştirir Inşallah Allah(c.c) Yardimciniz Olsun
Selam Ve Dua Ile

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam Kardeşim Anladim Seni O Zaman Tefriciye Başlatiyruz Ama Sen Bize Zaan Belirtecek Misin Abi.
Ben Başlatiyorum Kardeşlerim Herkese Yardim Ettik Bu Küçük Kardeşimişze De Elimiz Uzansin Lütfen 4444 Tfriciye Başltiyoruz.lütfen Katilalim
Mabet_bekcisi=500

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA.BEN ŞİMDİLİK 50 ALAYIM.OKUDUKÇA EKLERİM.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin bende şimdilik 100 tane alayım..inşallah bende okudukça yine alırım...

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeslerim Allah herkezden razı olsun simdi gelen bir yardımla yarısı çözüldü dualarınızı esirgemeyin . Allah razı olsun hepinizden

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar başlattığımız duanın devamını getirelm lütfen burda kalmasn yardımlarıızı bekliyorm

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ömer kardeşimiz başka bi fordada kendisi için açmıştı bu gece bitrmek istiyor ama daha çok okunması gereken...bu gün okuyabildiğim kadar ona okuyacağım..inşallah bu kardeşimiz içinde yarın elimden geldiği kadar okurum...sanırım herkes çok yoğun yoksa alan çok olurdu...allaha emanet olun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Allah C.c Acil şifalar versin.Bende şimdilik 100 tane okuyayım.

ÖmerB

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim sorun çözüldü arana eksik tamamlandı Allah cümlenizden razı olsun.

Dileyen yardımcı olabilecek varsa bu gece bitirmeye niyetlendiğim kısım için yardımcı olabilirse sevinirim.

Selametle
Allaha emanet olun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
noldu yani okumuyomuyuz kardeşim,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt