Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acil yardim arkadaslar (1 Kullanıcı)

muratyy

Kayıtlı Kullanıcı
Oncelikle selam arkadaslar benim başım seytan vesveseleri ile derte 2 gun sonra evlencegim ve ne yapcagimi bilemiyorum bundan
5 ay once berberde tras olurken ensemde hafif kızarklık oldu o gundur bugundur seytan bana vesvese verıyor sureklı bır hastalık kaptigimi esime bulastiracagimi ceheneme gidecegimi soylüyor cumartesi Allah(c.c.) kısmet ederse evlencegim ve malum gece bu korkularımın tavan yapcagimi ve ne yapcagimi bilemiyorum test yapirdim temiz cıktım ama seytan surekli kulagima fisildiyoo arkadaslar biliyorum hersey Allahin nasibi ile olur bunlari dusunmekte gunah ama icimde acaip bir huzursuluk var boyle bir olay karsisinda siz neyapardiniz yorumlarınızı bekliyorum teşekkurler.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a beş vakit namazınızı kılın kardeşim,
FATİHA,AYETÜL KURSÜ,İHLAS,FELAK,NAS SURELERİNİ hergün okuyun.
ALLAH mesut mutlu etsin,tamamına erdirsin,tebrik erderim.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
birincisi düğüne çağırmıyon valla çok kırıldık forumca bunu söliyeyim:)..

ikincisi kardeşim Allah mesut etsin inşallah.sen şeytanın vesveselerine kanma.ona kalsa hiçbişi yapamayız.şeytan ölüm anında bile sana su gösterıyor düşün o vesveseyı.sen yaratana sığın.bak Allahın izniyle yuvanıda kuruyorsun,mevlam hayırlı bir evlilik huzurlu bir yuva olmasını nasip etsin..senın yapacağın tek iş var şimdi..

duanı et,yuvana gir,yengemı mutlu et..takma hiçbirşeyı kafana..Allaha sığın..he demişsin ya siz ne yapardınız..ben şahsen böyle yapardım..bak benden sana tavsiye dostum..yengeme jest yap,ama haberi olmasınevi güllerle donat,düğün dönusu yengeme jest olsun..:)hadi mutluluklar.pastamı isterim:)

muratyy

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Beni cok rahtlattın ALLAH senden Razi olsun senin istedigin yeterki pasta olsun sen bana adres yolla bir tane sana en guzel pastayi yollayim Allah hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin cok sagol kardeşim.

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
eee düğün olmadımı? balayındamısın yoksa:)

barişguneşi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş sen zaten tedbirini almışsın test yaptımışsın ..ozaman vicdanende rahat ol...
unutmaki şeytan yanlız imanlı insanlarla uğraşıyor yoksa imansızlarla niye uğraştın imanı gitmiş zaten...ibadetlerini düzenli yerine getirmeye calış ve seytanın zehirli okların akarşı dualarını okumayı ihmal etme...
bu günlerde cok huzurlu ve mutlu olmalısın karedeşim..
tatlı telaşlar bunlar..
alla iki cihanda da aziz eylesin dua ile aeo

Nuri Bagcivan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesim seytanin ve Şeytanasmis inlararin serrinden allaha sigin

suphesiz allah herseyi bilen ve isitendir

allahutala birseye ol der ve olu verir

emniyeti bizden gerisi allahtan

insallah gonlun rahatlamistir

hezemeki

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım geç cevap yazdım sanırım evlendinde hayırlı olsun. kendine sıkıntı yapma kardeş

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH mesud etsin sizi
bol bol dua edin eminim gecer

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt