Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

açık öğretim mi? (1 Kullanıcı)

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullah....
kardeşler ben açık öğretim hakkında bilgi edinmek istiyorum sanırım burada çok fazla açıköğretimli var yardımcı olabilecek kardeşlerimin yazılarını bekliyorum inşALLAH:H

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi ablacım ben üniversiteyi başörtü meselesi yüzünden istemiyorum.açık öğretim sınavlarında başörtüyü açtırıyorlar mı öyle duydum?hiçbirşey bilmiyorum açık öğretim hakkında

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
bak güzel kardeşim ben zamanında işletme 3.sınıftan bıraktım.nedeni ise ''sırf amaaaan açıköğretim nedirki normal üniversite varken'' dedim..önemsemedim.boşver okuması bu kadar kolaysa ileride yenıden başlarım dedim ki o zamanlar askerdeydım yanı 21-22 yasında.bayada pişman oldum bıraktıgım için..normal üniversite okuyabilirsen oku,ama açıköğretimide ders çalışmaya vakit ayırabilirsen oku derim ben..

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
açtırıyorlar evet kardeşim...

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
ne faydası var bana öyleyse...hakkım helal değildir başörtüsünü açtıranlara(ALLAHIM BEN SENİN AYETİNİ EMRİNİ ÇİĞNEMEK İSTEMİYORUM AİLEME BİLE AÇMADIM BU KONUYU YANİ ÜNİVERSİTE OKUMAK İSTEMEDİĞİMİ DUA EDİN İNŞALLAH)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
sen kapalı kız basını aç...çok gerici görünüyorsun.

--ama benım hedefim doktor olmak?

--hadi be önce basını aç...

sen erkek olan düz sakallı taranmış sakallı olan..

ne var?

--giremesin fakulteye (sınava)

--ama yanımdaki kirli sakallı arkadaş girdi?

--olsun sen gericisin sakalın düz ve taranmış...

yurdumdan ilerici manzaraları...maalesef böyle şeylerle karşılasacaksın..aynı zamanda ikis ene üniversitede calıştım .okumanın getirdiği zorluklar..

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Abim Ya Ben Başörtümü Açmak Istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ailem Okumami çalişmami Istiyor Ne Yapcam Ben Allahim Yardim Et

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ne faydası var bana öyleyse...hakkım helal değildir başörtüsünü açtıranlara(ALLAHIM BEN SENİN AYETİNİ EMRİNİ ÇİĞNEMEK İSTEMİYORUM AİLEME BİLE AÇMADIM BU KONUYU YANİ ÜNİVERSİTE OKUMAK İSTEMEDİĞİMİ DUA EDİN İNŞALLAH)

canım ya üzüldüm şimdi allah bu çocukların okumasını engeleyenlere ne deyim ya ne biçim bi adalet bu
niye çocuklarımız okumasın
neden yoksun kalsın
allah sana en güzel kapıları açsın ablacım
seninle yaşıt erkek kardeşim var ama o rahat çünkü erkek
dualarım seninle ablacım:H

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
okuma demem..ama Allahın emrini çiğneme derim..

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
şimdiiiiiiii biz hangi zorluktan,hangi azaptan, hangi eziyetten , hangi işkenceden korkuyoruz da,ahiretimizi bu dünyaya satıyoruz,,,,,,ben islami tahsil yapmak istiyorum biiznillah

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
hayattan tek istediğim AHİRETİME İMANIMA DOKUNMASIN.
kıyamet suresinde denildiği gibi O GÜN RABBİNE BAKAN PARILDAYAN YÜZLERDEN OLMAK İSTİYORUM İNŞALLAH TERTEMİZ OLARAK RABBİMİN KARŞISINA ÇIKMAK İSTİYORUM ALLAHIM DEMEK İSTİYORUM VERDİĞİN EMANETE SENİN İSTEDİĞİN GİBİ SAHİP ÇIKAMADIM AMA BENİM ELİMDEN GELDİĞİNCE KORUDUM GÖZETTİM VE SAHİP ÇIKTIM

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
hayattan tek istediğim AHİRETİME İMANIMA DOKUNMASIN.
kıyamet suresinde denildiği gibi O GÜN RABBİNE BAKAN PARILDAYAN YÜZLERDEN OLMAK İSTİYORUM İNŞALLAH TERTEMİZ OLARAK RABBİMİN KARŞISINA ÇIKMAK İSTİYORUM ALLAHIM DEMEK İSTİYORUM VERDİĞİN EMANETE SENİN İSTEDİĞİN GİBİ SAHİP ÇIKAMADIM AMA BENİM ELİMDEN GELDİĞİNCE KORUDUM GÖZETTİM VE SAHİP ÇIKTIM

:)Allah yuzunu kara cıkarmasın inşallah hayat boyu kardeşim..

erzurumlusun sanırım neresinden?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt