Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

acaba yanlışmı biliyorum beni aydınlatın.... (1 Kullanıcı)

kocisime

Kayıtlı Kullanıcı
bütün müslüman arkadaşlarıma selamlar Allahın rahmeti hepimizin üsstüne osun...
sorum şu arkadaşlar kıyamet yaklaşıyor belki göracez belki grmeyecez.
benim merak ettiğim kıyamet müslümanların başına kopacakmı
çünkü ben birilerindn böyle duymuştum yer yüzünde tek bir müslüman kalmayacak ve müslümanların hiç olmadığı bir zaman kıyamet kopacak acaba bu doğrumudur.
ve bizler kabrimizde bu kıyameti hissedecekmiyiz veya yaşayacakmıyız bizde kıyameti ölmüş bile olsak
ne olur kusura bakmayın bilmiyor oluşuma ve yanlış bir soru sorduysam cahilliğime verin
hepiniz ALLAHA emanet olun yardımlarınız ve beni aydınlatacağınız için şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim

kocisime

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH senden razı olsun abicim gerçekten beni aydınlatın.
içim rahat eti
en azından kendimced olsa Allaha yakın olmak ve O nun rızasını kazanmak için elimdengeleni yapıyorum
inşalah bende sizler gibi Allah yolunda kurban olmak için varım Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun
ve birde kitabınz canı gönülden almak ve okumak istiyorum nasıl elime geçer bu konudad beni aydınlatırsanız çok sevinirim ALLAH razı olsun sizden ALLAH a emenat olun

kocisime

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim,

Selamların en güzeli,en hikmetlisi,en şereflisi,en faziletli olan Kelamullah Allahın Kelamı ve sünneti Resulullah olduğu içinde Eşsiz ve Benzersiz diyebileceğimiz,Eşsiz ve Benzersiz mütmin vede mütmine müslümanların fiili duası ibadeti olan yegane selam ile selamlıyorum..

''Essalamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu''

Herkim; Sabahın ve gecenin, karanlığın ve aydınlığın,ölümün ve hayatın,güneşin ve ayın,suyun ve havanın,bütün kainatın,insanın ve insanlığın Rabbi Alemlerin Rabbi olan Allah’ın varlığına,birliğine Resulüne(s.a.v) ve göndermiş olduğu Peygamberlerine inanıp,Allah’tan başka ilah olmadığına kalben inanıp Müslümanlığa aday olduktan sonra Allah’a hakkıyla bir iman,hakkıyla bir ibadet,hakkıyla kulluk ederse,Allah’a tam bir teslimiyet içerisinde,Kuranla iman edip,Kuranla dirilip,Kuranla diriltip,ve Kuran üzere takva sahibi olup ta Müslümanlığın sorumluluğunu yerine getirmeye çaba sarfederse ‘’insan ve Allah ilişkisinin zirvesi’’ olan Allahın Dostu olur!

Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah dostlarına azap etmeyip,hiçbir şekilde,hiçbir zaman ne kıyamet ateşi,ne kıyamet korkusu,ne kıyametin dehşeti ,nede cehennemin ebedi ateşi onlara mazhar olur..

Sevgili kardeşim bu konu ile alakalı Rabbimiz bu gerçeği şöyle açıklamıştır;

''Allah iman edenlerin dostudur.” (Bakara 257)

“Bilesiniz ki Allah’ın dostlarına korku yoktur, onlar üzülmeyeceklerdir.” (Yunus 62)

Rabbimizin Rahman ve Rahim sıfatlarının,Allaha hakıyla bir iman,hakkıyla ibadet,hakkıyla kulluk etme çabası sarfeden,iyiliklerde yarışan,Kuran ile iman etme gayretini sarfeden,Allah için sevdiklerinden vazgeçen ve sırf Allah yolunda birtek Rabb Rızası için mücadele eden kardeşlerimizin üzerinde tecelli etmesini Rabbimden niyaz ve arz ederim.

Rabbimizin Selamı,tarifsiz Rahmeti ve sınırsız Bereketi üzerine olsun..

(Değerli kardeşlerim Rabbimizin izni ile yakında ''TEBLİĞ'' kitabım çıkacaktır.Vahiy ile inşaa olmak isteyen herkese,hayatını vahiy ile bütünleştirmek isteyen herkese gönderebilirim.Kitabın tek bedeli ise OKUMAKTIR)

Saygılarımla
Ferat MAVİYILDIRIM

abi ben bu kitabı almak istiyorum nasıl gönderebilrsiniz lütfen cevap yazın ALLAH razı olsun sizden

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü,

mesajlarımızda msn adresi verilmesi yasaktır, lütfen mesajınızdan silmenizi rica ederiz, hayırlı günler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt