Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acaba Kim Hangi Yazarlari Okuyor... (1 Kullanıcı)

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu kardeşler...:evet
ben burada bulunan bilgilerinden yararlandığım kardeşlerimin ne tür kitaplar okuduğunu ,kitap okumaya olan yatkınlıklarını ,kimleri okuduğunu öğrenmek istedim ...paylaşalım inşALLAH..:H

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ben karışık diye bilirim.said nursi hazretleri,mevlana,radyo feza samanyolu hilal tv vb

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli kardeşim. Güzel bir başlık olmuş..Birbirimizle fikir alışverişi ve tavsiyede bulunmak açısından faydalı bir başlık. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..Benim beğendiğim yazarlar..İzmirli bir yazar, belki bilenleriniz vardır..Mehmet Alagaş..Onun tevhid üzerine olan kitaplarını beğeniyle okuyorum..Hekimoğlu İsmail, Zeynep Gazali, Muhammed Kutup, Sibel Eraslan, Mehmet Emin Er, İskender Pala ve Senai Demirci'den de ziyadesiyle istifadeleniyorum.. Aklıma geldikçe paylaşmaya çalışırım inşallah..Genelde cihad, tevhid ve vahdet şuuru üzerine olan konulara ağırlık ve öncelik veren yazarları tercih ederim..Çünkü bugün çağımız müslümanlarının en önemli eksiği bu üçünden uzaklaşmaları olmuştur..Allah c.c o bilince yeniden erişmeyi nasip etsin.Rabbimize emanet olunuz inşallah..Selam ve baki dua ile değerli kardeşim. Fi emanillahi Teala...

~*~

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
hımm..ben de said nursi .r.a çok okuyordum ama nedense artık okuyamıyorum akra fm dinlemenizi tafsiye ederim

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
aliye-aliye ablacım seyyid kutub okumuşsundur herhalde yoldaki işaretler adlı kitabı çok güzeldi

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye-aliye ablacım seyyid kutub okumuşsundur herhalde yoldaki işaretler adlı kitabı çok güzeldi

~*~

Selamün Aleyküm, evet değerli kardeşim. Cihad konusundaki şuurlanmamda onun eserlerinin katkısı çok büyüktür.. Deyim yerindeyse o kitabın her satırında hücrelerimin dahi kıyama kalktığını hissederim.. İslam toplumunun, izlemesi gereken rotayı öyle güzel açıklamış ki..İstikbal İslam'ındır adlı eseri de yine iliklerine kadar tevhid... İtikadi anlayışı çok eleştirilse de, her yazardan alınması gerekenler mutlaka vardır..Ben de cihad, tevhid ve vahdet konusunda ondan istifadelendim hamd olsun.. Allah c.c razı olsun kardeşim.B)

~*~

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain ablacım hoca olduğunuzu duydum ben de hafız adaylığına aday olmak istiyorum bi iznillah ...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ecmain ablacım hoca olduğunuzu duydum ben de hafız adaylığına aday olmak istiyorum bi iznillah ...

~*~

Est. değerli kardeşim. Kendime hoca diyemem, ama küçük yaşlardan beri Kur'an vermeye çalıştım.. Devam ediyoruz inşallah..Yüce Rabbimiz c.c sizi o kutlu yolunuzda muvaffak eylesin inşallah değerli kardeşim. Maşallah bu yaşta bu şuur ve ferasetinizi takdirle karşılıyorum.. Rabbimiz c.c sizin bilincinizde olan kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşallah..Yorumlarınız ve bakış açınızla farklılığınızı hissettiriyorsunuz değerli kardeşim.Sizin adınıza çok mutlu oldum..Dualarımda sizin gibi Kur'an sevdalısı kardeşlerim hep olacak inşallah.. Rabbimiz c.c adımlarınızı emin kılsın, çizginizde daim eylesin kardeşim.B)

~*~

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
vealeykümselam kardeşim..
bediüzzaman(risale-i nur),fethullah gülen,senai demirci,ali tokul,hekimoğlu ismail..aklıma geldikçe eklerim inşallah kardeşim...
Allaha emanet olun...hayırlı akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt