Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acaba dogru mu yapiyorum (1 Kullanıcı)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
Acaba dogrumu yapiyorum bilmiyorum gece olup yatagima uzaninca bu kadar rahatmi olmali yüregim ve vicdanim acaba herşeyi dogrumu yapiyorum namaza duruyorum allah'im bütün eksikliklerden sana siginiyorum diyorum namaz kilarken aklima dünya işleri gelipte beni namazimi kariştiracak duruma getiriyorsa acaba dogrumu yapiyorum fatiha suresini okurken allah a yanliz sana kulluk ederim deyipte zaman zaman paraya veya bazi inasanlara muhtaçmişim gibi davranarak acaba dogrumu yapiyorum ve yedigim içtigim her nimeti sanki benimmiş gibi hiç düşünmeden ziyan ederek acaba dogrumu yapiyorum insan lari sadece menfaat için gözetip allah için sevmeyerek işime gelen ayeti kabul edip beni zorda birakacak ayetleri görmezden gelerek kuran kabin da yerinde dururuken bilgisayarda oyun oynayarak gözümü her kötü şeye çevirip güzele bakmak sevaptir diyererek ve daha sayamadigim nankörlüklerimle acaba dogrumu yapiyorum

nail

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun emeğine gönlüne sağlik
selam ve dua ile kal

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
hata ve kusurlarımızı bilmek ve bunlardan rahatsız olmaya başlamak ,
bence düzeltme konusunda atılmış ilk adımdır
hatasız kul olmaz önemli olan bunları görüp düzeltebilmektir ,tevbe edip bir daha yapmamaktır.Yüce Mevlam günahlarımızı affetsin

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim hiç olmassa doğru yapmadığın şeylerin farkında olup kendini sorguluyup bundan rahatsız olman rabbime hoş geliyodur inşallah.aslında hepimizin adına konuştun hepimizin rahatsızlıklarını dile getirdin.rabbim doğru yola kendine yöneltsin hayra sevk etsin ve affetsin bizleri inşallah.selametle hayırlı akşamlar

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
kendi nefsimden yola çıkarak çok eksiklerim var diyorum dediğin gibi her günün bitiminde sorgularım kötü gönlümü H.Z.ÖMER R.A. yanılmıyorsam bügün ALLAH C.C. için ne yaptın sorgularım ...... ne yaptın.namaza dururken samimiyetin ne derece H.Z.HASAN R.A. abdest alırken yüzü kıpkırmızı olup tirtirtitrermiş YARADANIN C.C. karşısına geçeceğim diye ,EFENDİMİZ GÖNLÜMÜN GÜLÜ S.A.V.MİDESİ EKMEK YÜZÜ GÖRMEMİŞ CANIM ÇIKSIN SOFRAMDA TÜRLÜ ÇEŞİTLİ YEMEKLERE YER VERİRKEN .....soruyorum kötü gönlüme O MÜBAREKLER GİBİ olamam ama boş da duramıyorum yani güzel kardeşim lafın kısası bizler aciziz ve çok zayıfız DÜŞÜNÜYORUM acizliğimi ,bitikliğimi,tükenişimi ,günahlarımı offfffffffffffff ama bu daralan kötü gönlümü bu düşüncelerlede başbaşa bırakınca daralıyorum ümitsizliğe düşüyorum ve o anı kelimelere dökemem dualarınızı bekliyorum benimde içimi yakan bu kötü gönlümü hırpalayan düşüncelerim var ama yinede diyorumki RABBİM C.C. egerki sen istemeseydin bu dilimden rabb kelimesi çıkmazdı ama SEN istedin ELHAMDÜLİLLAH sabah sabah çok duygulandım kardeşim ellerin cennet gülleri dersin ...YÜCE YARADANIN RAHMETİNE SIĞINIYORUZ İNŞAALLAH.....

S

sevinç 54

selamun aleyküm kardeşim paylaşımın için allah razı olsun hepimizin içinden geçenler belkide bunlar rabbim bizi sevdigi kullarından eylesin inş hatalarımı görüyoruz kendimizi düzetmeye çalışıyoruz bu devirdede bunları yapıyorsak ne mutlu bize kıyamat alametler çogaldı rabbim günahlarımızı affetsin inş bizi nefsimizin eline bırakmasın inş biz aciz kullarına merhamet etsin inş allah razı olsun rabbim seni ve aileni korusun inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt