ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuh bahar kardeşim. ben 500 tane alayım inşaAllah. Rabbul alemin abinin yardımcısı olsun, başarılar versin inşaAllah. selam ve dua ile.. B)
s.a kaedeşim şimdilik de ben alayım rabbim yardımcınız olsun rabbimeemanet olun
Canim Benim ALLAH Razi Olsun cok Sagol__B) ( Yardim edecegini biliyordum..)
canım kardeşim bahar ALLAH abine abimize zihin açıklığı versin inşALLAH.ben de şimdilik 200 alayım biraz az oldu ama hakkını helal et olur mu .selam ve dua ile.
bu arada kardeşinin abisi iin bu şekilde dualarıyla seferber olması beni çok etkiledi.çok mutlu oldum kardeşim ALLAH c.c. senden razı olsun:A
S.A.RABBİM ZİHİN AÇIKLĞI VERSİN İNŞ..ŞİMDİLİK 200 ALABİLİRİM.A.E.O...
s.a kardeşim sonradan fark ettim sayıyı yazmadığımı düzelttim kardeşim rabbime emanet olun
Ve aleyküm Selam Bahar kardeşim.. Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin, hayırlı neticeler nasip etsin, muvaffak kılsın inşallah..Ben 1250 tane alayım inşallah..Dualarda olacaksınız kardeşim..Allah'a emanetsin..Selam ve dua ile..B)
Aleykümselam.....
-Kıymetli kardeşim, Rica ne demek ALLAH c.c. cümlemizin yardımcısı olsun inşALLAH elimden geldiğince yükünü az ya da çok hafiletmeye niyet ettim inşALLAH....ALLAH c.c. katında kabul olması temennisi ile hayırlı geceler selam ve dua ile
selamun aleykum kardeşim 100 tane okucam inşallah rabbim kabul etsin
rabbimize emanetsin inşallah
:evet selam ve dua ile
Ben oraya yazmamıştım ama orayamı çıkmış yaw ALLAH ALLAH
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...47379-tefriciye-duasinda-sonuc-kesin-mic.html