öncelikle hepinizin o güzel yüreklerinden gelen dualar için binlerce kez RABBİM razı olsun sizlerden hepinizi tek tek çok ama çok seviyorum.RABBİMDE sizleri hiç ama hiç zorda koymasın inşallah.sizler benim aileminiz.RABBİM 2 dünyadada cennet hayatı yaşatsın sizlere.
100 Rabbıyesır okuyacagım ablacım Allah yar ve yardımcınız olsun hersey hayırlısıyla çözulur ınş
birtanem yüreğine sağlık .amin duaların için canım .zor bir süreç ve abimin dualara çok ihtiyacı var.tekrar sağol meleğim
Selamün Aleyküm
Sevgili kardeşim...Bir aile içerisindeki en zor sınav.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Eşler arasındaki durum günümüz sorunlarının en büyüğü bence...
Rabbimiz Vedud ismi hürmetine Sevgi bağlanrını güçlendirsin.
Hafız ismi hürmetine yuvalarını her türlü geçimsizlikten korusun..
Cami İsmi hürmetine kalplerini bir arada tutsun inşallah.
ve Haklarında hayırlı olanı nasip eylesin. amin. dualarımız abinizle olacak inşallah...
Ben sıkıntılarınız için Rabbimizden kabul umuduyla
Yasin i Şerif Esmaül hüsna, Ve Duha, inşirah
Ve Tefriciye okuyacağım inşallah...
Bu mübarek gün ve ayların hüremitne Rabbimiz kabul etsin. amin
selam ve dua ile
aleyküm selam erhan kardeşim.ALLAH binlerce kez razı olsun erhan kardeşim duaların için. gerçekten çok sıkıntılı bir süreç yaşıyor abim aynı evde 2 yabancı.RABBİM inşallah dualarımızı duyar ve hayırlı olan neyse onu verir abim için inşallah.
selamün aleyküm canım.
Rabbim yardımcıları olsun,kalplerini yumuşatsın inşaALLAH.
aleyküm selam birtanem.güzel duaların için çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam.yüreğine sağlık
Es selamu aleykum kardeşim.. Çok üzüldüm.. Rabbim yardımcıları olsun..
Rabbim İnşaAllah tüm sıkıntılarını gidersin hayırlısıyla.. İnşaAllah düzelir..
Dualarımız abimizle kardeşim.. Ve tüm sıkıntıda olan kardeşlerimiz için inşaAllah..
Hayırlı, bol bereketli cumalar B)
aleyküm selam canım kardeşim.sizler benim canım ailemsiniz gerçekten şu zor günlerimizde hep yanımda oldunuz .abim çok sıkıntıdaydı ama eminim bu kadar melek kalpli kardeşim dua etti abime , herşey daha güzel olacak.inşallah tüm kardeşleriminin sıkıntıları hafiflesin bu duaların yüzü gözü hürmetine .sağol canım çok sağol
gerçekten kolay birşey değil çok üzüldüm
çok severek birleştirdiği hayatını gün geliyor ayırmak zorunda kalıyor insan.
herşeyi birlikte yaptığı hayalinde, yanında, düşünde olan insandan kopmak zorunda kalıyor
ama umarım onlar öyle olmaz.hayırlısı ile araları huzur bulur ,Allah'ın en sevmediğim helal dediği talak işi olmaz.
dua edeceğim inşaAllah ablacım.
Allah her daim sizlerin yar ve yardımcısı olsun
içinde bulunduğunuz bu zor durumdan kurtarsın
canım birtanem ALLAH razı olsun.dediğin gibi canım gerçekten çok zor ne hayaller ne emekler inan bana çok çabaladı abim .tek taraflı bakmadım olaylara hiç bir zaman.gelinimizede kötü demem asla.3 hafta onlarda kaldım mecburiyetten evlenmeden önce çok iyi davrandı.ama sonradan çok fazla mal mülk hırsına kapıldı .niye böyle oldu anlamadım.tek dileğim hayırlı olan neyse onu versin RABBİM .sağol birtanem tekrar güel duaların için