ALLAH'ın Selamı üzerinize olsun Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı kitabını bitirdim.Kitapta o kadar şey var ki İnş. elimden geldiğince notları yazacağım. Şunu öğrendim ve bildim Sultan 2.Abdülhamid , Hz.Mehdi gelinceye kadar halifemizdir hala. Çanakkele'de savaşan O'nun yetiştirdikleriydi.Mason uşakları olan ittihad ve terakki (selanikli dahil ) O'nu indirirerek Masonlar birisinin Anafartalar da yükselmesini sağladılar.Öyle ki bu ülkede anafartalar kahramanını (!) kullanarak 1970 e kadar Abdülhamid'i KızılSultan ilan ettiler.Bize okullarda öğretilenlerin yanlış olduğunu gördüm.Abdülhamid Han zamanında öğrenci sayımız 20 bine kadar çıkmıştır.Türkiye'nin temelini atan insanın Abdülhamid olduğunu öğrendim.ALLAH izin verirse Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı-2 ye başlayacağım.ALLAH'ım Hz.Mehdi gelinceye kadar halifemiz olan 2.Abdülhamid'e rahmet eyle O'nun hürmetine bizlere gerçekleri anlama ve anlatma kabiliyeti ver.Ey RAHMAN Sen Müslümanları başsız bırakanlardan azabını kesme. Sen kafirlerden azabını kesecek değilsin.(amin)
davaislam
23 Aralık 2009
not : bu kitabı okudukça kardeşlerime olan sevgim ve bağlılığım arttı kafirlere ve kafirlerin avukatlarına ise nefretim sivri oluşum da arttı.
davaislam
23 Aralık 2009
not : bu kitabı okudukça kardeşlerime olan sevgim ve bağlılığım arttı kafirlere ve kafirlerin avukatlarına ise nefretim sivri oluşum da arttı.