Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı Bitti ve Bendeki Etkisi (1 Kullanıcı)

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ın Selamı üzerinize olsun Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı kitabını bitirdim.Kitapta o kadar şey var ki İnş. elimden geldiğince notları yazacağım. Şunu öğrendim ve bildim Sultan 2.Abdülhamid , Hz.Mehdi gelinceye kadar halifemizdir hala. Çanakkele'de savaşan O'nun yetiştirdikleriydi.Mason uşakları olan ittihad ve terakki (selanikli dahil ) O'nu indirirerek Masonlar birisinin Anafartalar da yükselmesini sağladılar.Öyle ki bu ülkede anafartalar kahramanını (!) kullanarak 1970 e kadar Abdülhamid'i KızılSultan ilan ettiler.Bize okullarda öğretilenlerin yanlış olduğunu gördüm.Abdülhamid Han zamanında öğrenci sayımız 20 bine kadar çıkmıştır.Türkiye'nin temelini atan insanın Abdülhamid olduğunu öğrendim.ALLAH izin verirse Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı-2 ye başlayacağım.ALLAH'ım Hz.Mehdi gelinceye kadar halifemiz olan 2.Abdülhamid'e rahmet eyle O'nun hürmetine bizlere gerçekleri anlama ve anlatma kabiliyeti ver.Ey RAHMAN Sen Müslümanları başsız bırakanlardan azabını kesme. Sen kafirlerden azabını kesecek değilsin.(amin)

davaislam
23 Aralık 2009

not : bu kitabı okudukça kardeşlerime olan sevgim ve bağlılığım arttı kafirlere ve kafirlerin avukatlarına ise nefretim sivri oluşum da arttı.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Necip Fazıl'ın, “Abdülhamid'i anlamak her şeyi anlamak olacaktır” ...

Üstadın bu sözü bile Abdülhamid i anlamak icin yeterli..
Kitabı bende okudum 1 sene önce.. etkisi büyük olmuştu gerçekten..
Mekanı cennet olsun ecdadımızın.. Kitap sayesinde hem eksiklerimi gördüm hemde sevgi ve ilgim osmanlıya bir nebze olsun daha arttı..
Tespitlerinizde çok yerinde olmuş.
İnşallah okumayanlarda okuma şansına nail olurlar.
Selam ve dua ile.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com

Üstadın bu sözü bile Abdülhamid i anlamak icin yeterli..
Kitabı bende okudum 1 sene önce.. etkisi büyük olmuştu gerçekten..
Mekanı cennet olsun ecdadımızın.. Kitap sayesinde hem eksiklerimi gördüm hemde sevgi ve ilgim osmanlıya bir nebze olsun daha arttı..
Tespitlerinizde çok yerinde olmuş.
İnşallah okumayanlarda okuma şansına nail olurlar.
Selam ve dua ile.
ULU HAKANIMIZA VE MÜSTAKBEL İSLAM İNKILABININ-BÜYÜK DOĞU- FİKRİ ÖNDERİ ÜSTADIMIZ NECİP FAZILA SELAM OLSUN..
Gönlünüze bereket gönüldaşlar,ne güzel paylaşım da bulunmuşsunuz..
Allahcc yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...
ULU HAKANIMIZ,VELİ PADİŞAHIMIZ CENNETMEKAN ABDÜLHAMİD HANIMIZA BAKIŞ AÇISI TORNUSAL KAĞIDI SONUCUNU VERİR..
DOSTUMUZU VE DÜŞMANIMIZI ONA BAKIŞLARDA YAKALAYABİLİRSİNİZ BUYURUYOR ÜSTADIMIZ NECİP FAZIL..
BESMELE...SELAM...DUA...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
abdulhamidhan_Sultan.jpg

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı 2 birkaç ay önce çıkmıştır.. seri halinde okumak isteyen kardeşlerimize benden ufak bir duyuru.. Yeni kitapta ilki kadar güzel ,bu sefer değinilen konular günümüz gündeminede atıfta bulunmakta.

ılgın_gümüş

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın kardeşim bende nasıl bir kitaptır diye merak ediyorrdum inşallah en kısa zamandatedarik edip okuyacağım allahın rahmeti ve bereketi üzerine olsun kardeşim selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt