Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Abd Türkiyeyi Vuracak... (1 Kullanıcı)

Mohaç

Kayıtlı Kullanıcı
-------------------------------------------------------------------------
Lütfen mutlaka yazıyı sonuna kadar okuyun... özellikle Türkiyenin 20 yıldan beri yaşadığı olumsuzlukların ve son zamanlardaki terör olayların neden olduğuna cevaplar bulacağınız bir yazıdır... Uyanalım kardeşlerim... Irak olmak istemiyorsak... Elimizden geleni yapalım... Çevremizdeki kardeşlerimizi uyandıralım.. Bu yazılanlar afaki şeyler değildir... Türkiyenin gidişatı hakkında mevcut medyanın propagandasını bir yana bırakarak biraz düşünürseniz... Tehdidin farkına varırsınız... İRAN, SURİYE, IRAK BAHANEDİR... İRAN İLE ABD NİN DALAŞMALARI KAMUFLEDİR... AYNISINI YILLAR ÖNCE YAPMIŞTI... İRAN İLE YİNE DALAŞIYORDU... SONRA IRAK I İŞGAL ETTİ... ASIL HEDEF TÜRKİYEDİR... NEDEN 1978 DEN BERİ PEKEKE BELASINI BİZİM BAŞIMIZA SARDILAR... SURİYENİN, IRAK IN VEYA İRAN IN BAŞINA SARMADILAR... ALDATILAN KARDEŞ ETNİK MİLLET ORADA DA TOPRAK İSTİYOR... AMA YANLIZ TERÖR TÜRKİYEDE... SEBEP BELLİDİR... ORTADOGUNUN KADERİ TÜRKİYEDE YAZILIR ÇİZİLİR DE ONDAN... TÜRKİYE Yİ BOYUN EĞDİRDİNİZ Mİ TÜM İSLAM ÜLKELERİNİ BOYUNEĞDİRMEK ÇOK KOLAYDIR... EY ANADULU İNSANI UYANIN ALLAH AŞKINA ... GEÇ OLACAK GEÇ ... BEKLENİLEN TEHLİKE ARTIK TEHDİT ETMEYE BAŞLADI...

Konumuza gelirsek...
Mohaç...
--------------------------------------------------------------------------
Kod adı Windows mu? ABD Türkiye'yi nasıl vuracak? 2050 yılı planlarında neler var? ABD'de yaşayan yazarımız Hasan Tahsin çok önemli bilgileri açıklıyor!!!
Adamlar 2050 yılını bile planlamışlar. Ama ilk önce Türkiye'yi vuracaklar. İran falan bahane. 'İran'a saldıracağız' diyerek Türkiye'nin stratejik noktalarına yerleşip, Türkiye'yi hiç beklenmeyen bir zamanda basit bir nedenle vuracaklar.

ABD TÜRKİYE'Yİ VURACAK !
Geçtiğimiz günlerde hiç ummadığım bir yerde Türkiye'den tanıdığım eski bir arkadaşıma rastladım. Türkiye'nin seçkin üniversiteleriden birinin bilgisayar mühendisliği bölümünü başarıyla bitirdikten sonra master için ABD'ye gelmişti. Aynı zamanda zehir gibi zekiydi. O günden sonra ilk kez karşılaştığım bu eski dostumun anlattıkları karşısında tüylerim diken diken oldu.
İsmini vermeyeceğim dostumdan Osman olarak bahsedeceğim. Karşılaştığımızda Osman'ın hali perişandı. Tanıdığım eski Osman değildi, bir şeylerden kaçıyor veya gizleniyor gibiydi. 'Ne oldu bu halin de ne?' diye sorunca başta anlatmak istemedi. Kaçamak cevaplarla yetindi. Biraz üsteleyince, 'Bir yerlerde oturalım, bir kahve içelim. Sana anlatacağım önemli şeyler var' dedi.
Bana kısaca ABD'ye geldikten sonra yaşadıklarını anlattı. Master eğitimine başladıktan sonra her öğrenci gibi paraya ihtiyacı olduğunu ve bir yazılım firmasında iş bulduğunu söyledi. Burada gösterdiği başarılı çalışmalardan sonra bir kaç firma değiştirdiğini ve daha sonra Windows için dışarıdan fason yazılım hazırlayan bir şirkete geçtiğini anlattı. Sonra bir gün şirket sahibiyle beraber daha önce tanımadığı bir kaç kişinin kendisiyle görüştüğünü, bu kişilerin özel yazılımlar hazırladığından bahsetti. Osman ile aramızda geçen konuşmaları özetleyerek aktarıyorum:

- Baştan hiçbir şey anlamadım. Bana 'bizimle çalış, sana iki misli para' dediler. Ben de kabul ettim. Zaten öğrenci olduğum için paraya ihtiyacım vardı. Bir kaç gün sonra telefon açıp beni başka bir adresteki başka bir şirkete çağırdılar. 'Artık burada çalışacaksın' dediler. Ben de kabul ettim. Bana başta basit yazılım işleri verdiler. Yaklaşık altı ay bu şekilde çalıştım. Sonra bir gün 'Bunu yazabilir misin?' diye bir dosya verdiler. Dosya basit bir hacker programıydı. Anladığım kadarıyla bir nevi beni yemliyorlardı. Yani bilgi sızdırıp sızdırmadığımın peşindeydiler. Bu işlerde güven çok önemli. Benim amacım para olduğu için oralı bile olmadım ne verdilerse yaptım. Bir gün işlerimi bitirdikten sonra bilgisayar sisteminde bir kaç dosyayı göz atmak istedim. Bazıları şifreliydi. Bir kaç tanesini açmayı başardım. Bazı kodlar vardı, bir kaçını not ettim ama üzerinde durmadım. Bir akşam evde uyuyamadım, internette kodları araştırmaya başladım. Hepsi bilgisayarlarda kullanılan işlemcilerin kodlarıydı. Bir kaç dosyaya daha gözattım bunlar da windows kodlarıydı.

- Eee yani? Diye söze girdim.
- Yanisi bunlar hangi işlemciyle beraber hangi windows yazılımın kullanıldığını biliyorlar.

- Bilsinler sorun ne?
- O bilgisayarda ne var ne yok internetten bazen güncelleme adı altında bazen de virus update adı altında çekip alıyorlar. Düşünsene bu adamlar senin yatak odanda adeta.

- Bak ben bu işlerden anlamam ne demek istediğini açık söyle ne oluyor böylece?
- Abi sen durumu anlayamadın. Bu adamlar Türkiye'ye hangi işlemci, hangi windos yazılımı satıldığını biliyorlar. Ayrıca bu işlemci ve yazılımları hangi devlet kurumunun kullandığını da biliyorlar. Genelkurmay da aynı sistemleri kullanıyor. Bu adamlar Genelkurmay, Deniz Kuvvetleri, Kara kuvvetleri, Hava Kuvvetleri aklına gelen bütün stratejik kurumları bu yolla izliyorlar. En gizli dosyaları bile görebiliyorlar. Kaç tane asker var, kaç tane hangi türden silah var, kaç tane uçak uçabiliyor. Bunların hangi parçaları eksik, kaç tane denizaltı var, bunların hangileri çalışır durumda ve gücü ne, kaç tanesi göstermelik, hangi sınırda kaç tane asker var, askeri birliklerin harekat planları, savaş stratejileri. Bunları sen biliyor musun? Ama bu adamlar biliyor.

- Peki sen bu adamların Genelkurmay'ı izlediklerini nereden öğrendin?

- Amerikalılar da aynı bilgisayarları kullanıyorlar. Onların yazılımlarıyla onların dosyalarına girdim. Adamlar 2050 yılını bile planlamışlar. Ama ilk önce Türkiye'yi vuracaklar. İran falan bahane. 'İran'a saldıracağız' diyerek Türkiye'nin stratejik noktalarına yerleşip, Türkiye'yi hiç beklenmeyen bir zamanda basit bir nedenle vuracaklar. Ben o yüzden kaçıyorum. Bu adamlar heryerde beni arıyor. Bu dosyalara girdiğimi öğrenmişler. Beni bulmaya çalışıyorlar..

- Sen ne dediğinin farkında mısın? Bu nasıl bir durum böyle?

- Abi Bush tam bir deli. Pentagon'un planlarında ilk sırada Türkiye var. Bunu kimse anlamak istemiyor.
Gözlerim yuvalarından fırlamış gibiydi. Aklıma birden Matrix filminin sahneleri geldi. 'Acaba bizler sonu önceden bilinen bir oyunun figüranları mıyız?' sorusu beynimi kemirmeye başladı. Osman'ın durumu, daha önce de söylediğim gibi hiç de iyi değildi. O anlatıyordu, ben küçük dilimi yutmamak için kendimi zor tutuyordum. Bir ara Osman'ın kayışı sıyırmış olabileceğini düşündüm. Ama ya anlattıkları doğru ise?

- Peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun?
- Bu ülkeden legal olarak çıkamam, beni buldukları anda tepeme çökerler. Meksika sınırına gitmeyi planlıyorum. Birilerini buldum, beni yürüyerek Meksika'ya kaçıracak. Oradan Türkiye'ye dönebilirsem döneceğim. Bu adamlar beni bulurlarsa yaşatmazlar.
Osman'la vedalaştıktan sonra ayrıldık. Yolda yürürken aklımda hep Osman'ın anlattıkları vardı. Bana biraz aklını kaçırmış gibi geldi. Ama benim tanıdığım Osman kolayca aklını oynatabilecek biri değildi. Bir yandan 'Hadi canım sende' diyerek kendimi avutmaya çalışırken, diğer yandan da aklımdaki o soruya cevap arıyordum:
'Ya bu duyduklarım doğruysa?'
alıntıdır...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Boşuna Dememiş Büyüklerimiz Ayidan Post Olmaz Gavurdan Dost Olmaz Inş Kendi Kurduklari Tuzağa Kendileri Düşerler Allah Cc Firsat Vermesin Inş Amin Selametle

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a....
zaten başından beri belliydi.....
pkk başımıza sarıyor...bizi oyalıyor kendi işini rahat görüyor....
bizim başbakanımızda politikasına devam etsin balalım....
türkiye vuruşunca görücem onun
müttefiklerle ılımlı olma anlayışını....
verdiğin bilgilerden zerre kadar şüphem yoktur kardeşim....
bakalım türkiye vurulunca ümmet bilincini savunan ve bazı devletlere sahip
çıkan arkadaşlarımızda aynı görüşleri devam etcek mi....
rabbim hayırlısını versin....

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.....
biz hala abd nükleer silahlarını ülkemide barındırmaya devam edelim....
üslerimizi açalım....
yahu 12 şehit verdi bu millet başbakan hala abd görüşmemiz lazım diyor....
hala anlamadı mı iktidar dönen dolapları....
abd bizim en öenmli bilglerimizi dahi biliyor bundan hiç şüphem yok....
mit,tsk,derin devlet hepsi kofti....
mossat her şeyi uşaklarına haber veriyor....

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..

tabiki her devletin ajanları olduğu gibi TÜRKİYE nin de mutlaka vardır..daha da önemlisi ALLAH(CC)HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDADIR..

SELAM VE DUALARIMLA...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

tabiki her devletin ajanları olduğu gibi TÜRKİYE nin de mutlaka vardır..daha da önemlisi ALLAH(CC)HER ZAMAN MAZLUMUN YANINDADIR..

SELAM VE DUALARIMLA...

a.s...
haklısın bizim ajanlarımızda var ama
hangi bölgelere kadar ulaşabildiler....
onların ajanları askeriyeye kadar,yönetime kadar girerken
bizim ajanlar ne alemde.....
bakın israil dünyada istihbartıyla bilinen en güçlü devlet
onların senin ajanlarından haberleri var..sen ne kadar derin olmaya
çalışırsan çalış neyin ne olduğunu biliyorlar...
hatta şuan bile tsk,ankara,hakkari,,güney doğu vs..vs...
en önemli noktalar uydudan onların gözleminde incelenmekte.....
ancak kara savaşı olacak ki inşaallah yenelim yoksa...

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim oyunlarını başlarına çalar inşallah:mad:

..:Tuana:..

Kayıtlı Kullanıcı
Tarih tekerurden ibaret değildir dıyorlar ya boş!!! bu topraklarda yaşayan türk devletleri için izlenilen strateji göz önüne konduğu vakit anlaşılıyorkı türk devletı için tarıh tekerurun ta kendısı ama boş,bunu gormemıze ve görüyor olmamıza rağmen hala aynı işlevler söz konusu olmakta ve hala aynı hataya düşebilmikteyiz.Sanki buram buram kan kokan bu topraklar bedava kazanilmiş gibi türk insanı yapılan vefasızlıkları nasılda çabuk unutuyor.gecen haftalar şehit verdik iyi hoş ağlandı sızlandı ama bir hafta geçti resmen unutuldu tâki tekrar şehit verene kadar... pekı ya şimdiki pusuya düşürülen şehitlerimiz ne zaman unutulacak.... /(çok yakındır)

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
bu Gerçekler Türkiynin Gerçekleridir.....

leni

Kayıtlı Kullanıcı
korkuyorum çok :A :A :A :A ALLAH yardımıcımız olsun

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
bu Gerçekler Türkiynin Gerçekleridir.....

GERÇEKLER ACIDIR..VE RABBİM MAZLUMUN YANINDADIR..ŞEHİTLERİMİZİN AKAN KANIYLA BÖLÜCÜ ÖRGÜT ÜYELERİ BOĞULUR VE KAHRUPERİŞAN OLURLAR İNŞALLAH..VE TÜRKİYE FAZLA KAYIP VERMEDEN BU ACILARDAN KURTULURİNŞALLAH..

SELAM VE DUALARIMLA..

leni

Kayıtlı Kullanıcı
ONLAR BİZDEN KORKSUN

zaten bütün bunları bizden islamiyetin yayılmasından deli gibi korktuklarından yapmıyolarmı ALLAH korkusu olmayandan herşey beklenir korkum bundan ıraktaki kardeşlerimizi birbirine kattılar bizi bize kırdırtamazlar diilmi hafize anne yapamzlar bize bişey diilmi RABBİMİZ yanımızda çok şükür ALLAH yardımıcımız olsun

Mohaç

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim...
Duyarlılıgınızdan dolayı hepinizden ALLAH razı olsun...

Bir tespitimide sizlerle paylaşmak istiyorum...

1970 li yıllarda ırak ın başına getirilen saddamı 1980 li yıllarda iran ın başına bela ederek.. 8 yıl birbirleri ile savaştırdılar... O yıllarda İran Abd nin bu gün ki gibi ortadoğudaki en azılı düşmanı idi... Saddam bir müddet sonra savaş ile bozulan ekonomisini güçlendirmek için petrol fiyatlarını aşağı çeken kuveyte gözü dikmişti... Bu duruma ikili oynayan abd kuveyt ben sizin arkanızdayım derken... Saddama ise kuveyti işgalinden bir hafta önce elçisi ile yeşil ışık yakmıştı... Abd nin düşmanı iran gibi gösterilirken.... Kuveyti neden göstererek ırak ı işgale mesnet sağlamıştı...

Gelelim günümüze... Şu anda da iran abd nin en gözde düşmanı.... Türkiye için hazırladığı kuzey ırak bataklığına Türk ordusunu çekmek için hertürlü metaryali kullanarak blöf yapan abd, aynı oyunu oynayarak.... Türkiye yi işgaline neden üretmeye çalışmaktadır.... 1990 yıllarda saddama oynadığı oyunu şimdi 2007 yılında tayyib e oynamakta... Mevcut atmosfer ortada... Medya, siyaset, devlet, ordu bir olmuş Kuzey ırakta kapı köpekleri ile uğraşma ile terörden kurtulmayı çare gösterenlere soruyorum... Kapı köpeklerinin sahipleri ile uğraşın... O zaman terörden kurtuluruz...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

SELAM VE DUALARIMLA..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun eştikleri kuyuya kendileri düşerler inşallah.1. Dünya savaşında başka ülkeler gibi bizde yenildik diğer ülkelere antlaşmalar yapıldılar bizim ülkemizide bütün gözü olan ülkeler yurdumuzu işgal edip paylaştılar o günleri yaşamayı Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah masum insanlarımız kötü insanlar yüzünden kanları akmaz şimdi dost gibi Türkiye'ya yanaşıp ülkemizi paylaşmak istiyorlar Rabbim o insanların kötü emellerine hiç bir zaman fırsat vermesin inşallah. Amin...

kakule

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM VE DUALARIMLA..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun eştikleri kuyuya kendileri düşerler inşallah.1. Dünya savaşında başka ülkeler gibi bizde yenildik diğer ülkelere antlaşmalar yapıldılar bizim ülkemizide bütün gözü olan ülkeler yurdumuzu işgal edip paylaştılar o günleri yaşamayı Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah masum insanlarımız kötü insanlar yüzünden kanları akmaz şimdi dost gibi Türkiye'ya yanaşıp ülkemizi paylaşmak istiyorlar Rabbim o insanların kötü emellerine hiç bir zaman fırsat vermesin inşallah. Amin...

hay ağzına sağlık leyla kardeş, felaket tellallığı yapmayalım arkadaşlar Turk ordusunu Turk milletini ne sanıyoruz biz ,çanakkale savasında kurtuluş savasında bırak mermiyi yiyecek ekmeğimiz yokken destanlar yazmıştır bu millet,Allah mazlumun yanındadır biz yeterki samimi olalım çalışmayı elden bırakmayalım umidimizi yitirmeyelim. Bizim Rabbimiz var onların neyi var ?...

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
buda gunun sozu olsun o zaman
ALLAH'in var,neye muhtacsin? ALLAH'in yok,neyin var?
:evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt