aleyküm selam can arkadaşım,
RABBİM acil şifa versin.
ben izmir de değilim biliyosun ama gelmem gerekirse söylemen yeterli,iki elim kanda olda ALLAH ın izniyle gelirim.
sitede ki izmirli kardeşlerimizin hassasiyet gösterip yardım edeceklerine inanıyorum İNŞAALLAH...
canım benım allah razı olsun bılıyorum ucağa bınıp gelırsın
son care de bu olur ama yıne de bakıyorum sankı ızmırden bulaczğız gıbı
allaha emanet ol
S.Aleyküm...
Kardeşim Benim A + RH.. 20 Yaşındayım... Fakat 1 yıl İçinde Ameliyat Olanlar Kan Veremiyormuş Bende 2 Ay Önce Ameliyat Oldum... Allah Yardımcınız Olsun Kardeşim İnşAllah Hemen Bulursunuz...
Dipnot: A Rh+ Türkiye'de En Çok Bulunan Kan Grubudur.... %40 'ı A Rh+ Dir...
.........................
selamunaleykum arkadaşlar
babam ıcın a rh + kan gerekıyor
izmirde olduğu ıcın burdakı arkadaşlara seslenıyorum
duyarlı olursanız sevınırım
allah razı olsun sımdıden
allaha emanet olun
sayın kardeşim sanırım en mantıklısı ve faydalı olanı il ve ilçe genelinde belediyelere,radyolara,yerel tv'lere anons ve alt yazı yaptırmak.konu hakkında belediye yetkilileri ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır.bilgilerinize.....
selamün aleyküm can hocam..
Cumanız mübarek olsun. Hocam, bağlı bulunduğumuz vakfa durumunuzu söyledim, en geç yarına kadar bir cevap alacağım onlardan inşallah.. Eğer bir haber olursa, size bildireceğim.. Bu arada abimler de araştırıyor.. Pazartesi de dualarımız sizinle..rabbimiz c.c kolaylıklar ihsan eylesin, yar ve yardımcınız olsun..hayırlı haberler nasip eylesin inşallah hocam.. Dualarımızın, bu mübarek cuma bayramımızda yerini bulması duası ile inşallah..en emin'e emanetimsiniz.
selamun laykum güzel hocam .. Siz gördügüme sevindim .. Muhterem babanız nasıllar .. Inşaallah daha iyilerdir
rabbim yar ve yardımcınız olsun acil şifalar versin inşaalllah
allah cc. Acil şifalar versin hocam...
Inşallah bulursunuz...
Beni de acizane tavsiyem:
asker ve polis merkezlerine de başvurun...
mutlaka veren kardeşlerimiz çıkacaktır...
Selamün aleyküm acil şifalar dilerim inşaallah kan bulunmuştur ama eğer bulunmadiysa bende varim
kütahyadan ne gerekirse kabul ederseniz kanimi veririm benim kan gurubumla ayni