Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

a.hakana dair... (1 Kullanıcı)

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Ahmet Hakan bir kaç senedir hadi bizim camia diyelim koptuktan sonra bizlerin üzerine yazarak geçimini sağlıyor. İslami Forumların hemen hemen hepsinde Ahmet Hakan hakkında ileri geri konuşmalar; hatta küfürler aldı başını gidiyor.

Ama ben gene işe farklı bakacağım ve hepimize soracağım : " Bu adam bizi satan bir hain mi yoksa bizim üzerimizden rant sağlamaya çalışan birisi mi ? "

İtiraf etmek gerekli bugün piyasa da dolaşan babayiğitlere nazaran Ahmet Hakan ve Zahid Akman 28 Şubatta cidden dik durabilmiş bir kaç kişiden birisi.

Bugün Ahmet Hakan'a kızıyoruz da adamın hiç mi haklı yönü yok ? Durmuş bir saat bile günde iki sefer doğru zamanı gösterir.

Kaan Erdem

Yönetici
RE: a.hakana dair...

Durmuş bir saat bile günde iki sefer doğru zamanı gösterir.

SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM.KONULAR FARKLI VE İLGİNÇ BUNLAR ŞAHSINIZAMI AİT? YADA ALINTIMI SADECE MERAK ETTİM.KONULARDA ŞAHSİYETLERE İSİMLERİ İLE HAKSIZ OLSALAR DAHİ SALDIRI MEVCUT OLDUĞUNDAN YORUM YAZMAK İSTEMİYORUM.AMA BU SON SÖZ ÇOK HOŞUMA GİTİ.İLK DEFA DUYDUM VARMIYDI BİLMİYORUM.

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM...
YAZILAR ŞAHSİYETİME AİT OLANIDA VAR HOCAMA AİT OLANIDA VAR...SON SÖZ DURMUŞ SAAT EVET ÇOK KULLNILŞAN BİR TABİRDİR...

Kaan Erdem

Yönetici

:eek::):D;) SELAMETLE KALIN........

FATMA-ZEHRA yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM...
YAZILAR ŞAHSİYETİME AİT OLANIDA VAR HOCAMA AİT OLANIDA VAR...SON SÖZ DURMUŞ SAAT EVET ÇOK KULLNILŞAN BİR TABİRDİR...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA-ZEHRA yazdı:
Ahmet Hakan bir kaç senedir hadi bizim camia diyelim koptuktan sonra bizlerin üzerine yazarak geçimini sağlıyor. İslami Forumların hemen hemen hepsinde Ahmet Hakan hakkında ileri geri konuşmalar; hatta küfürler aldı başını gidiyor.

Ama ben gene işe farklı bakacağım ve hepimize soracağım : " Bu adam bizi satan bir hain mi yoksa bizim üzerimizden rant sağlamaya çalışan birisi mi ? "

İtiraf etmek gerekli bugün piyasa da dolaşan babayiğitlere nazaran Ahmet Hakan ve Zahid Akman 28 Şubatta cidden dik durabilmiş bir kaç kişiden birisi.

Bugün Ahmet Hakan'a kızıyoruz da adamın hiç mi haklı yönü yok ? Durmuş bir saat bile günde iki sefer doğru zamanı gösterir.

YOK BENCE.SANA ŞÖYLE Bİ ÖRN.VEREYİM:LUT KAVMİ HELAK OLURKEN CEBRAİL ALLAHA: SENİ GECE GÜNDÜZ TESBİH EDEN ALİMLER VAR ONLARI KURTAYIMMI DİYE SORMUŞ?ALLAHTA CEBRAİL AS'A OLMAZ ÇÜNKÜ ONLAR HALKI UYARMADILAR DEMİŞ VE O İNSANLARLA AYNI SAFTA YER ALMIŞLAR...BU ÖRNEK YETERLİ OLMUŞTUR SANIRIM..

AEOLUN

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

Ahmet Hakan, daha Kanal 7'de iken işlerin bu raddeye geleceğini, "sonunun bu olacağını" biliyordu!..

Evet, biliyordu ki, Gerçek Hayat dergisinin 24. sayısında, kendisine yöneltilen sorulara şöyle cevap veriyordu:

"atv'ye transfer edilmeniz gündeme geldi?"

-Hayır gelmedi, böyle bir şey yok.

Olsa gider misiniz?

-Gitmem... Büyük konuşuyorum, gitmem.!!!

Niçin gideyim ki atv'ye?..

Para?

-Bunun muhasebesini hiç yapmadım, fakat yüksek meblâğlar teklif edilse de kabul etmem...

Çünkü bu benim için bir son olur.

Bana verecekleri para, benim bir nevi emeklilik tazminatım gibi olur. Henüz, emekli olmaya niyetim yok!..

Lütfen dikkat!..

Ahmet Hakan, bu röportajın yapıldığı günlerde Kanal-7'de'dir... Yani, hatırı sayılır bir itibarı vardır!..

Dolayısıyla, atv'ye gitmeyi reddederken;

"Çünkü bu, benim için bir son olur" demektedir!..

Ahmet Hakan, işte şimdi "bu sonu yaşamakta"dır!..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt