Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

__SeccadeM__ (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
namaz.jpg
Seccadem… Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…

Yaradan’la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; “öp beni anlımdan, öp beni seccadem…” Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem…
Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım…

Canım seccadem…

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız…

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem!… Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Seccadem…
Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna…

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Bana şahadetlik eder misin mahşerde? … Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım… Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem…

Esselamu Aleyküm canım
Rabbim razı olsun
emeğine ve hisseden yüreğine sağlıkB)
Rabbimizin razı olduğu kullardan olmamız duasıyla
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
B)

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim çokk güzel bir yazııı

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Selamünaleyküm canım kardeşim
Rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık..
Okurken alıp götürdü beni başka alemlere, içim titredi gözlerim nemlendi..
Allahım bizleri hakkıyla namaz kılanlardan eylesin, bizleri seccademizden ayrı bırakmasın inşaaLLAH..Amin
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm canım
Rabbim razı olsun
emeğine ve hisseden yüreğine sağlıkB)
Rabbimizin razı olduğu kullardan olmamız duasıyla
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
B)

Ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah..
Rabbime emanet ol..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm canım kardeşim
Rabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık..
Okurken alıp götürdü beni başka alemlere, içim titredi gözlerim nemlendi..
Allahım bizleri hakkıyla namaz kılanlardan eylesin, bizleri seccademizden ayrı bırakmasın inşaaLLAH..Amin
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile..

Ve aleyküm selam..
Sağolasın ablacm..
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah..
Dualarına yürekten amiinn diyorum..
Hayırlı ramazanlar..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Onlar mutlaka Rab'lerine kavuşacaklarını ve O'na döneceklerini bilirler (de Namazlarını yüksünmeden huşu içinde kılarlar).

emegine saglık canım allahın selamı üzerine olsun

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm
sabah sabah okuduğum en güzel yazılardan bir tanesi...
rabbim razı olsun her daim gönlünüze göre versin inşallah..

selametle..

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun.selamlar

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Onlar mutlaka Rab'lerine kavuşacaklarını ve O'na döneceklerini bilirler (de Namazlarını yüksünmeden huşu içinde kılarlar).

emegine saglık canım allahın selamı üzerine olsun

Sağolasın abla Allah celle celaluhu razı olsun.. Hayırlı iftarlar..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm
sabah sabah okuduğum en güzel yazılardan bir tanesi...
rabbim razı olsun her daim gönlünüze göre versin inşallah..

selametle..

Ve aleyküm selam elif kardeşim..
Amiiiinn.. Cümlemizden inşaallah..
Hayırlı iftarlar:a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt