Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!!! (1 Kullanıcı)

büşra aslıhan

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu cuheyfe (r)'den rıvayet edıldıgıne gore rasulallah aleyhısselatu vesselam efendımız şöyle buyurdu:
''ben bır yere yaslanarak yemem.''

Taygun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamadasi.com
Paylaşımın için teşekkürler büşra ama başlık beni korkuttu :) Bu güzel Hadis'i daha güzel bir başlık ile paylaşmanı öneririm nacizane...

El-Endulusi

Kayıtlı Kullanıcı
Bence dikkat çekmek için güzeldi. Yalnız kardeş Hadisin kaynağınıda yazsaydın bu hadisi kullanacak kardeşler kaynağıyla öğrenirlerdi.
Eyvallah

büşra aslıhan

Kayıtlı Kullanıcı
EYVALLAH TAYGUN ABI AMA El-Endulusi KARDEŞİMİN DEDIGII GIBI AMACIM BIRAZ ILGI CEKMEKTI BU HADISTE ACIZHANE. AMA BI DAHA SENI KORKUTMAYACAK BASLIKLAR KOYARIM INSAALLAH :a21:
El-Endulusi kardeşim bu konuda cok hakılısın aslında fark ettıysen dıger HADIS-I SERIF PAYLAŞMALARIMDA HEP KAYNAK KULLANDIM . BUNDA UNUTTUM HERALDE MAZUR GORUN INSALLAH . :) EYVALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt