Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

8 MART Dünya kadınlar günü... (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Sıra bizim Türk kadına gelmiş;

-İlk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün bişey göremedim,
3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım.

:):):)

Türk erkeği olduğunu unutmuş bizim kız :a15:

06hitaf06

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm
ben bu dünya kadınlar gününe karşıyım
nedemek dünya kadınlar günü
bir karanfil
güzel bir söz
güzel bir gün
etraftan kutlama mesajları ve sözleri
bu mudur yani
+ neden kadın herzaman kendini ayırmak istiyor
neden hep biz farklıyız diyor
kadının erkekten tek farkı çocuk doğurabilmesi
bakın yapabilmeis veya meydana getire bilmesi değil doğura bilmesi ALLAHcc'li onu bu görevle itham etmiş,
bundan başka herşey aynı iken neden erkeklerden farklı olduğuklarını ima ve göstermek arzusu içinde olduklarını biri bana anlatsın
BEN BU GÜNE KARŞIYIM

kadının kendisini ayırmasına karşıyım

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:DD: 29 şubat ha bence bu daha guzeldıkac yıldan bır gelıyordu 29 şubat 5 mi 10 mu hatırlayamadım da ...

hıç duşundunuzmu sız bu erkeklerın nedne gunu yok dıye.....cunku erkekler poh poh lanmaktan hoşlanmazlar:D:D: ıstedıklerı gunu kendılerıne ozel kılarlar ıstemedıklerı gunude kadınlara ozel kılarlar. ornekte gorulduğu gıbı 8 mart... tum kadınlar gununu kutlarimm

4 yılda bir geliyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Tarihçe

8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda çoğu kadın 129 işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 100 bini aşkın kişi katıldı.
26 - 27 Ağustos 1910 tarihinde Danimarka'nın Kopenhag kentinde 2. Enternasyonale bağlı kadınlar toplantısında (Uluslararası Sosyalist Kadınlar Konferansı) Almanya Sosyal Demokrat Partisi önderlerinden Clara Zetkin, 8 Mart 1857 tarihindeki tekstil fabrikası yangınında ölen kadın işçiler anısına 8 Mart'ın "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" olarak anılması önerisini getirdi ve öneri oybirliğiyle kabul edildi.
............................[1].

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kadınlar duygusal olarak çok güclü
Erkekte fiziksel olarak güclüdür :D
Aynı kefeye konulmaz

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kadınlar duygusal olarak çok güclü
Erkekte fiziksel olarak güclüdür :D
Aynı kefeye konulmaz

Gerci ilk okulda bizim sınıfta bi kız vardı sınıfta hiç kimse bileğini bükemiyodu, bilek güreşinde

Böyle şeylerde olabiliyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt