Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

7 Ayeti Kerimeler (1 Kullanıcı)

gamzeli73

Kayıtlı Kullanıcı
1. Kul ley yusiybena illa ma keteb Allahü lena , hüve Mevlana ve alallahi felyetevekkelil mü’minun.
2. Ve iy yemseskallahü bidurrin fela kaşife lehu illa hu ve iy yüridke bi hayrin fela radde lifadlih yusıybü bihi mey yeşaü min ibadih ve hüvel Gafurür Rahiym.
3. inni tevekkeltü alallahi Rabbi ve Rabbiküm vema min dabbetin illa hüve ahizüm binasıyetiha , inne Rabbi ala sıratim mustekıym.
4. ve keeyyim min daabbetil la tahmilü rizkaha Allahü yarzukuha ve iyyaküm ve Hüves Semiul-Aliym.
5. Ma yeftehillahü linnasi mir-rahmetin fela mümsıke leha vema yumsık fela mürsile lehu min badih ve Hüvel Azizül Hakıym.
6. Ve lein se eltehüm men halekassemavati vel arda le yekulennallah , kul efera eytüm ma ted’ une min dunillahi in eradeni yallahü bidurrin hel hünne kaşifatü durrihi ev eradeni birahmetin hel hünne mümsıkatü rahmetih , kul hasbiyallahü aleyhi yetevekkelil mütevekkilun.
7. Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hu , aleyhi tevekkeltu ve Huve Rabbül arşil Aziym

islamcı2

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeş çok teşekkürler

atris

Kayıtlı Kullanıcı
1. Kul ley yusiybena illa ma keteb ALLAHü lena , hüve Mevlana ve alallahi felyetevekkelil mü’minun.
2. Ve iy yemseskallahü bidurrin fela kaşife lehu illa hu ve iy yüridke bi hayrin fela radde lifadlih yusıybü bihi mey yeşaü min ibadih ve hüvel Gafurür Rahiym.
3. inni tevekkeltü alallahi Rabbi ve Rabbiküm vema min dabbetin illa hüve ahizüm binasıyetiha , inne Rabbi ala sıratim mustekıym.
4. ve keeyyim min daabbetil la tahmilü rizkaha ALLAHü yarzukuha ve iyyaküm ve Hüves Semiul-Aliym.
5. Ma yeftehillahü linnasi mir-rahmetin fela mümsıke leha vema yumsık fela mürsile lehu min badih ve Hüvel Azizül Hakıym.
6. Ve lein se eltehüm men halekassemavati vel arda le yekulennallah , kul efera eytüm ma ted’ une min dunillahi in eradeni yallahü bidurrin hel hünne kaşifatü durrihi ev eradeni birahmetin hel hünne mümsıkatü rahmetih , kul hasbiyallahü aleyhi yetevekkelil mütevekkilun.
7. Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hu , aleyhi tevekkeltu ve Huve Rabbül arşil Aziym

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt