ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN KARDEŞİMİNKİDE 8-9 EYLÜLDE BEN YANLIŞ YAZMIŞIMooooo yazdı:
selamün aleyküm ben kardeşimiz için 100 tane salavat-ı tefriciye okurum inşallah...
bu ne sınavı bu arada merak ettim benimde sınavlarım var eylülde ama 8 9 eylül...
a.e.o.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ZATEN KARDEŞİMİNKİDE 8-9 EYLÜLDE BEN YANLIŞ YAZMIŞIMooooo yazdı:
selamün aleyküm ben kardeşimiz için 100 tane salavat-ı tefriciye okurum inşallah...
bu ne sınavı bu arada merak ettim benimde sınavlarım var eylülde ama 8 9 eylül...
a.e.o.
ULUTAS yazdı:
a.e.o.
ALLAHA EMNAET OL
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUNELIFBILECIK yazdı:
bende 100 adet okuyayım, benimde var 8-9 aylülde sınavım dualarınızı eksik etmeyin lütfen bütün sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLsecret yazdı:
S.A ALLAH SINAVA GİRECEKLERİN YARDIMCISI OLSUN VE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN BENDE 100 TANE OKURUM.A.E.O
ALLAHA EMANET OL ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMfevzisultansu yazdı:
200 TANE DE BEN ALIYORUM ALLAHIMA EMANET OLUN.