Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

5 dakikada Kuran'ı hatim sevabı almak isteyenler (1 Kullanıcı)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı
Kur'an gönüllere su serper,sizi rahatlatır.
Efendimiz şöyle buyuruyor: "Sizden biri bir gecede Kuran'ın üçte birini okumaktan aciz midir? Kim,"Kul hüvallahü ehad.Allahü's Samed" suresini okursa Kur'an'ın üçte birini okumuş sayılır."(Tirmizi.Fedailü'l Kur'an,2896)
Kur'an'ın özü tevhid,nüvvet ve haşirdir. İhlas Suresi (Kul hüvallahü ehad.Allahü's Samed.Lem yelid.Ve lem.Ve lem yekün küfüven ehad.) diğer sure ve ayetlerde olduğu gibi bu üç önemli düsturu içermektedir.
Kur'an rahmettir,berekettir. Kur'an nur dolu mucize bir kitaptır. Okudukça ve kendinizi öteler aleminde hissedersiniz. Kur'an'ın kendisi bizzat şifa kaynağıdır.
O, Bu dünyanın yakıcı ateşiyle kavrulmuş dudaklara bir hayat suyu, kasvetli gönüllere moral kaynağıdır.
müslüman kardeşlerim gece yatarken ihlas duasını okumayı unutmayalım ( Kur'an Bize Yazılmış Bir Mektuptur. ( Şüpesiz Kuran Allah'ın Sözüdür
Allah'a Emanet olu. B)B)B) :)
LA İLAHE İLALLAH.

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 5 dakikada Kuran'ı hatim sevabı almak isteyenler

güzel ellerine sağlık

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM..HEP DİYORUM O KADAR GÜZEL DİNİMİZ VAR Kİ BİZEDE O KADAR GÜZEL RAHMET KAPILARI AÇILIYOR Kİ..RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..KARDEŞİM GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK ANLAMLI VE ÖNEMLİ BİR PAYLAŞIMDI..ALLAH(CC) RAZI OLSUN PAYLAŞTIĞIN İÇİN.."Kur'an rahmettir,berekettir. Kur'an nur dolu mucize bir kitaptır. Okudukça ve kendinizi öteler aleminde hissedersiniz. Kur'an'ın kendisi bizzat şifa kaynağıdır."
RABBİM BİZLERİ İMANDAN KUR'AN DAN AYIRMASIN İNŞALLAH..SELAM VE DUA İLE..

duyguizm

Kayıtlı Kullanıcı

B) sa kardeşim Allah razı olsunpaylaşımın çok güzel. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...B)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM PAYLAŞIMIN HAKİKATEN ÇOK GÜZELDİ.EMEĞİNE SAĞLIK.

@hazal@

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN GÜZELDİ.

buket

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.rabbim çok büyük...selametleB)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt