Muhammed95
Kayıtlı Kullanıcı
S.a herkeze iyi günler ilk öncelikle derdimle ilgili bir kaç bişey anlatacağım ben daha doğmadan önce annem her gece beni rüyasında görüp ismimle (Muhammed) diye çağırdıuğını görürmüş ta ben doğana kadar annem bana hamile iken hocaya gitmişler hoca onun adı çoktan konulmuş adını muhammed koyun demiş ve böylecenek adım muhammed oldu neyse ben 4 yaşımdayken ardahanda 3 harflilere ugradım olayı anlatayım dagbaşında bir evdeyiz 100 metre uzaklıkda mezar var millet gece orda bir sürü değişik lşeyler görürdü maymun çeşitli insanlar elektirik kesilmişti annem karşı komşuya akdar gitmişdi ve korkmamam için mum yakmışdı çok iyi hatırlıyorum bi ara korkup üstüme yorganı örtmüştüm ve gözlerimi açtığımda üstümde yorgan fln yokdu ve el genişliği kadar bir yerde buldum kendimi 1 odamızı kiler olarak kullanıyoduk orda buldum kendimi 5 dk sonra annem ve babam geldi dışardan ve beni görünce şaşırdılar annem babam babam beni çıkarmak istediler ama çıkaramıdlar vve şok olmuşlardı çünlü sıkıiştıgım yerin üzerinde kilolarca büyüük büyük koliler vasrdo ve sadece küçük bir delik vardi oraya kafam bile sığmıyordu neyse annem ve babam o şokla ellerini sokup kafamdan çekmeye başladılar ve bir müddet sonra çıkardılar nasıl çıkardıklarını kendileride bilmiyor benim çıkmamla birlikte elektirikler geldi neyse ordan taşındık 11 yaşında kuran kursuna gittim kuran okuyordum ve namazıma gidiyordum herşey güzelken son bir kaç yılda ne namaz kılabiliyorum ne kuran okuyabiliyorum bunları yapıcakken isteksizlik vew çok büyük bir ağırlık çöküyor ve ne yazikki kuranı okumayida unuttum ve 11 -13 yaş arasında çok sıklıkla geceleri uykumdan kalkıp anlamsız şeyler söyleyip duruyordum doktora götürdüler gece terörü dediler ama bir türlü derdimi anlatamadım ve yaşadığım o anları hatırlıyorum ve hala ayda 1 yaşıyorum uykudan kalkıyorum kendimöi lovaboda buluyorum içeri ailemin yanına geliyorum anlamsız şeyler söylüyorum tabi o arada ben de uyanığım ama vücudum a hükmedemiyorum ve tam derdimianlatıcakken damağım saniyeler iöçinde kuruyor ama o ne susuzluk !!! hemen su içiyorum ama damağım gene kuruyor ve bi şekilde bir anda kurtuluyorum.ama bu olayların hafiflemesinin nedeni ananemlerin bana özel okuttugu muskayı takmamdan dolayı . şu soın sıralarda şeytan bana çok vesvese veriyor ve istediğini yaptığımda müthiş bir pişmanlık sarıyor içimi onu belki göremeyip duyamıyorum ama iliklerime kadar hissedebiliyorum onun yanımda olup bana güldüğünü evde yürürken sanki arkamda biri var diye hissediyorum ve evin içinde bir anda koşmaya başlıyorum benim deniz korkum var ve banyo yaparken gözlerimi kapatamıyorum sanki her an beni alıp ıssız bi yere veya okyanusa bırakıcaklar gibi oluyorum suyun altındaki o karanlık aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum sevgili abiler ablala sizce bu işde 3 harflileinmi işi var yoksa bende mi ciddi rahatsızlıklar var ve bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım.. Adım Muhammed olduğundan dolayımı şeytan bana bu akdar çok vesvese verip sıkıyor?
okuduğunuz için allah razı olsun saygılarımla...
okuduğunuz için allah razı olsun saygılarımla...