Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Harfliler Allah rızası için yardımcı olurmusunuz.! (1 Kullanıcı)

Muhammed95

Kayıtlı Kullanıcı
S.a herkeze iyi günler ilk öncelikle derdimle ilgili bir kaç bişey anlatacağım ben daha doğmadan önce annem her gece beni rüyasında görüp ismimle (Muhammed) diye çağırdıuğını görürmüş ta ben doğana kadar annem bana hamile iken hocaya gitmişler hoca onun adı çoktan konulmuş adını muhammed koyun demiş ve böylecenek adım muhammed oldu neyse ben 4 yaşımdayken ardahanda 3 harflilere ugradım olayı anlatayım dagbaşında bir evdeyiz 100 metre uzaklıkda mezar var millet gece orda bir sürü değişik lşeyler görürdü maymun çeşitli insanlar elektirik kesilmişti annem karşı komşuya akdar gitmişdi ve korkmamam için mum yakmışdı çok iyi hatırlıyorum bi ara korkup üstüme yorganı örtmüştüm ve gözlerimi açtığımda üstümde yorgan fln yokdu ve el genişliği kadar bir yerde buldum kendimi 1 odamızı kiler olarak kullanıyoduk orda buldum kendimi 5 dk sonra annem ve babam geldi dışardan ve beni görünce şaşırdılar annem babam babam beni çıkarmak istediler ama çıkaramıdlar vve şok olmuşlardı çünlü sıkıiştıgım yerin üzerinde kilolarca büyüük büyük koliler vasrdo ve sadece küçük bir delik vardi oraya kafam bile sığmıyordu neyse annem ve babam o şokla ellerini sokup kafamdan çekmeye başladılar ve bir müddet sonra çıkardılar nasıl çıkardıklarını kendileride bilmiyor benim çıkmamla birlikte elektirikler geldi neyse ordan taşındık 11 yaşında kuran kursuna gittim kuran okuyordum ve namazıma gidiyordum herşey güzelken son bir kaç yılda ne namaz kılabiliyorum ne kuran okuyabiliyorum bunları yapıcakken isteksizlik vew çok büyük bir ağırlık çöküyor ve ne yazikki kuranı okumayida unuttum ve 11 -13 yaş arasında çok sıklıkla geceleri uykumdan kalkıp anlamsız şeyler söyleyip duruyordum doktora götürdüler gece terörü dediler ama bir türlü derdimi anlatamadım ve yaşadığım o anları hatırlıyorum ve hala ayda 1 yaşıyorum uykudan kalkıyorum kendimöi lovaboda buluyorum içeri ailemin yanına geliyorum anlamsız şeyler söylüyorum tabi o arada ben de uyanığım ama vücudum a hükmedemiyorum ve tam derdimianlatıcakken damağım saniyeler iöçinde kuruyor ama o ne susuzluk !!! hemen su içiyorum ama damağım gene kuruyor ve bi şekilde bir anda kurtuluyorum.ama bu olayların hafiflemesinin nedeni ananemlerin bana özel okuttugu muskayı takmamdan dolayı . şu soın sıralarda şeytan bana çok vesvese veriyor ve istediğini yaptığımda müthiş bir pişmanlık sarıyor içimi onu belki göremeyip duyamıyorum ama iliklerime kadar hissedebiliyorum onun yanımda olup bana güldüğünü evde yürürken sanki arkamda biri var diye hissediyorum ve evin içinde bir anda koşmaya başlıyorum benim deniz korkum var ve banyo yaparken gözlerimi kapatamıyorum sanki her an beni alıp ıssız bi yere veya okyanusa bırakıcaklar gibi oluyorum suyun altındaki o karanlık aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum sevgili abiler ablala sizce bu işde 3 harflileinmi işi var yoksa bende mi ciddi rahatsızlıklar var ve bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım.. Adım Muhammed olduğundan dolayımı şeytan bana bu akdar çok vesvese verip sıkıyor?

okuduğunuz için allah razı olsun saygılarımla...

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş, sizin durumuzda olan kişilerin gidip çare bulduğu bazı hocalar var..Onlara gitmenizi

tavsiye ederim..Bunun yanında mutlaka bir psikiyatri uzmanından da destek almanızıda öneririm..

Allah şifalar versin

Muhammed95

Kayıtlı Kullanıcı
Önerileriniz için Teşekkür ederim...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Namazla Allah'tan yardım iste.Namazda şifa vardır sürekli İhlas,Felak,Nas sürelerini oku..ve bu konuda çok kafanı yorma.İbadetlerini aksatmamanı tavsiye ederim.Boş kaldığım vakitlerde günlük zikirler var onları yapmanı tavsiye ediyorum.Ve sabretmeni tavsiye ediyorum.Allah yardımcın olsun.

Muhammed95

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim abi değerli yorumun için allah razı olsun...

H

hado77

selamün aleyküm

senin problemlerin abartısız söyleyeyim aynen bende de vardı. sebebi cin ya da şeytan değil. ergenlik sorunları itikatınla çakışınca böyle olur. rahatlamak için sorunlarını açıkça ailenle paylaş . çözüm olmazsa yapabiliyorsan oruç tut ve ailene detuttur.gece namazı kıl ailene de kıldır. bunlarhadisi şeriflerin ilk etkileri gibi. yani ergenlikle birlikte bu eğitim de manen başlar. ailen isminin anlamını öğrenmeye başayacak. korkma o muskayı da yak ben öyle yaptım. çok korkma gerekirse felak nas oku. veyiyeceklerine dikkat et.evine alabiliyorsan dumbel barbel denilen ağırlıklar ile mekik sehpası al.enerji birikimini sporla hallet. babanla birlikte spora başla.

bu dönemde yağlı tuzlu yeme ve fazla etten uzak dur. meyve sebze ağırlıklı beslen.hocalarla olan diyaloğun kesinlikle tecvit öğrenimi hususunda olsun.ALLAH(cc) Acil şifalar versin bizlerden razı olsun.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim s.a.
senin bu durumun 3 harflilerle pek alakalı degil gibi gözüküyor?
sıkıntı ve kasvete sokuldugun dogru ama yönünü bulman için Allah sana gayet güzel deliller göstermiş.
Bak ne güzelki bilinçlisin farkındasın herşeyin..
Namazına dört elle sarıl.. şeytan aklına gelince Rabbime yalvar deva ve şifa iste..
Şüphesiz o merhametlilerin en merhametlisi. efendimiz a.s. ismi hürmetine sana yardım edecektir..
Umudunu kesme ve vesveselere gelme..
Hergün dualar oku ihmal etme, şifa için Allahın güzel isimleri var bunları sitemizde bulabilirsin araştır bul ,oku..
Kur'an-ı kerim okumak icin atılım başlat kardeşim..
Başındaki bu derttten kurtulacaksındır..
Rabbim yar ve yardımcın olsun

Muhammed95

Kayıtlı Kullanıcı
hado77 ve Nazar57 abilerim değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt