Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

250BİN SEHİDE 250BİN HATİM (1 Kullanıcı)

vakar

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DEGERLİ ARKADASLAR YENİ TANISTIGIM VE ÇOK BEGENDİGİM BU SİTEDEN FAYDALI SEYLER ÖGRENECEGİMİ DÜSÜNÜYORUM. SİZLERDEN BİRSEYLER ÖGRENİRKEN KENDİ ÇEVREMDEKİ GÜZEL ÇALISMALARDAN DA SİZLERİ HABERDAR EDİP HEM BUNUN SEVABINI ALMAK HEMDE SİZLERE SEVAP KAZANDIRMAK İSTİYORUM.
SU AN CANAKKALE ZAFERİNİN 92. YILINDA 250BİN SEHİDE 250BİN HATİM KAMPANYASI VAR.BU HATİMLER ALLAHIN İZNİYLE OKUNDUKTAN SONRA 24-25 MART GÜNÜ CANAKKALE GEZİSİ OLACAK. HATİM VEYA CÜZ OKUMAK İSTEYEN ARKADASLAR
0232 425 99 55 NUMARALI TELEFONA BİLDİREBİLİRLER.CALISMALARINIZDA RABBİM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN.

cevdetsamur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 250BİN SEHİDE 250BİN HATİM

ARAMIZA HOŞ GELDİN CALIŞMALARINDAN DOLAYI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN

vakar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 250BİN SEHİDE 250BİN HATİM

ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN RABBİM RAHMETİNİ BEREKETİNİ SELAMINI SİZLER GİBİ KULLARINA GÖNDERSİN İNSAALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt