Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2012 (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar 2012 ile ilgili herkes birşeey söylüyor.ama sonuçta gaybı ve kıyameti ALLAH'TAN başkası bilemez.nasıl bu hesaplar yapılıyor?Bilgilendirme yapabilirmisiniz?ben mi eksik düşünüyorum.

Efrah

Yasaklı Kullanıcı
Maya takvimine göre 2012 dünyanın sonu diye kabul ediliyor. Bu hesapların hepsinin dayanağı maya takvimi.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ama sonuçta mayalarda bir kavim ve gaybı ALLAH'TAN BAŞKASI BİLEMEZ.buna inanmak şirke girmezmi?

Efrah

Yasaklı Kullanıcı
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bu konuda fetva verebilecek kadar ilim sahibi oldugumu dusunmuyorum :)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ama sonuçta mayalarda bir kavim ve gaybı ALLAH'TAN BAŞKASI BİLEMEZ.buna inanmak şirke girmezmi?

Selamun Aleykum Kardeşim,
Evet gaybı ancak Rabbim bilir.Bizim ilk kıyametimiz ruhumuzu verip kabre girdiğimiz zaman değilmi.Amelimize,ahlakımıza,kulluğumuza göre orayı biz hazırlamayacakmıyız.Bizim kendimizi ona göre ayarlamamız gerekir.
Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet olmayı nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Evet gaybı ancak Rabbim bilir.Bizim ilk kıyametimiz ruhumuzu verip kabre girdiğimiz zaman değilmi.Amelimize,ahlakımıza,kulluğumuza göre orayı biz hazırlamayacakmıyız.Bizim kendimizi ona göre ayarlamamız gerekir.
Rabbim cümlemize Kendine has kul,Habibine has ümmet olmayı nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile

Aleyküm Selam kardeşim doğru haklısın.biz öbür tarafı düşünelim.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
eskiden yaşamış bir kavim mayalar.onların takvimine göre 21.12.2012 bazı şeylerin sonu.kıyamet diyen var ya da dünya farklı boyuta kayıcak yeni bir çağ gibi.her kafadan bir ses yani.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
evet aynen öyle.hatta abd filmini çekti 2 sene önce öyle yani.SONUÇ OLARAK GAYBI ALLAH BİLİR SADECE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt