Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

2. Dünya ? (1 Kullanıcı)

yui_18

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım söylemişti.. inanamadım,araştırdım gercektende doğruymuş. belki bilen vardır tabi. ama ben buunun üzerine çok farklı şeyler düşündüm..2. dünyanın bulunmasından bahsediyorum. 18 yıldır yapılan araştırmalar sonuç vermiş. ve o dünyaya gitmekde imkansız. ben bunun üzerine ki sizde de eminim öyle olur : aklıma farklı şeyler geldi. orda belki neler olup bitiyor...? sizce?
Haberi görmek isterseniz :
Dünya’nın ikizi gibi - Hürriyet
SABAH - 04/04/2005 - Dünya'nın ikizi...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...
onsekiz bin alem var diyor ayette
normaldir....
şaşırmamamk gerek...
vesselam....

yames

Kayıtlı Kullanıcı
Her Inasn Kendiside Bir Dünya Değilmidir Aslinda.düşünsenize Her Fert Kendi çapinda Bir Dünya Ise Böyle Büyük Bir Gezegenin Keşf Edilmesi Normaldir Ki Bilim Adamlari Atmosferi Oluşturan Katmanlardan Biri Olan Iyonosfer Tabakasinin Işlevini Henüz Yeni Keşf Ettiler.bence Kiyamete Yakiniz Ve Rabbim Kudretini Yavaş Yavaş Gösteriyor Bize Insanlar Kendine Gelsin Diye Siz Ne Dersiniz........iyonosfer Tabakasini özelliğini Incelediğiniz De Kurani Kerimde Geçen Ayetler Daha Bir Mana Buluyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt