Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

123 yasin hakkında soru (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim,

123 yasin okuma olayını sizden duydum, konu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan kardeş/abla ya da abilerimiz konunuzu gördüklerinde yardım ederler inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşlerim hacet için 123 yasin okunduğunu belki duymuşsunuzdur..ben kuarnı yeni öğrendim sayılır yinede yanlışlarım var tabi oyzüden bu yasini kurandan değilde yasinlerde türkçe yazılışı oluyrya ordan okumaya niyetliyim zaten genelde ordan okuyorum duanın kabul olmasına en gel olurmu sizce
siz yanlışım var diye latinceden değil yine arapçadan okuyun kardeşim aynı zamanda kuran oku dinle diye aratın netten karşınıza çıkacaktır okuyun ve dinleyin takip edin. hem yanlışlarınız düzelir hem de 20.okumanızda o kadar çok farkederki siz bile şaşarsınız iyi ki arapçadan okudum ilerlettim dersniz. 123 yasin hiç duymadım. sayı çok önemli değil bol bol okuyun Allah kabul etsin.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ben yenı KURANI KERİM öğrenmeye başlayan bi kişinin yalnış olsada normalde düzgün okuyan birine göre daha çkok sevap kazndığını duymuştum.çünkü uğraşıyor çabalıyor ya yanııı şanslısınız.bencede arapaçadan okuyun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt