Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.1150.ADET TEFRİCİYE OKURMUSUNUZ (1 Kullanıcı)

volide

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞLERİM ..KALAN 1150TEFRİCİYE OKUMAK İSTEYENLER .DUA KERVANINA KATILIN KIZIM HASTA NE OLUR..SELAMETLE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .1150.ADET TEFRİCİYE OKURMUSUNUZ

100 tefriciye ben alayim ALLAH BÜTÜN HASTALARA $IFA VERSIN AMIN

meryem yavuz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .1150.ADET TEFRİCİYE OKURMUSUNUZ

200 tefriciye ben alayım..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Salavat-i Tefriciye Duama Yardim

Salavat-i Tefriciye Duama Yardim

1404 Adet Okudum Okumama Yadim Edecek Arkadaslar Var Mi?kizimla Gurbetteyiz Cok haksizliklara Ugruyoruz.

mrtozdemir

Kayıtlı Kullanıcı
ben senin için 100 tane okuyayım nevintercan kardeşim....

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH BEN 100 TANE OKUDUM ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH BEN 100 TANE OKUDUM ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH
Sevgili kardeslerim ben bu sitede yeniyim yanlislikla baskasinin yerine girdim ozur dilerim.Benim kizim hasta degil Rabbime sukurler olsun,ben salat-i tefriciye okuyordum ve okumama yardim edecek arkadas aramistim.Benim kocamla problemlerim var ve kizimla zorluk yasiyoruz diye salat-i tefriciye istemistim.Allah benim icin okuyan veya okumayan tumkardeslerimden razi olsun.Sanirim kizi hasta olan arkadasimiz eylul ayinda vermis bu ilani keske gelse de haber verse yavrusu iyilesti mi?

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ben senin için 100 tane okuyayım nevintercan kardeşim....
Sevgili kardesim benimkizim hasta degil,ben yanlislikla buraya yazdim.Benim kocamla problemlerim var ve kizimla gurbette cok haksizliklara ugruyoruz diye salat-i tefriciye okumama yardim istemistim.Allah razi olsun.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
1404 Adet Okudum Okumama Yadim Edecek Arkadaslar Var Mi?kizimla Gurbetteyiz Cok haksizliklara Ugruyoruz.

selamün aleyküm ablam. ben 350 tane alayım inşallah..Rabbimiz, sıkıntılarınızın üstesinden gelmeyi nasip eylesin. sabrınızı arttırsın inşallah..Allah kabul eylesin. selam ve dua ile.B)B)

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
S.aleyküm Hatirli Cumalar 100 Tanede Ben Alayim Nezamana Kadar Okunmasi Gerekiyor Selametle

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
S Aleyküm Nevintercan Kardeşimiz Içinde 100 Tane Alayim

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablam. ben 350 tane alayım inşallah..Rabbimiz, sıkıntılarınızın üstesinden gelmeyi nasip eylesin. sabrınızı arttırsın inşallah..Allah kabul eylesin. selam ve dua ile.B)B)
Allah hepinizden razi olsun kardesim.aliye_aliye kardesim ve diger kardeslerim ben 4444 tane yi tamamladim ama sanirim devam etmem gerekiyor, saymadan artik okuyabildigim kadar okuyorum sizlerde sadece kendinizi benim icin dara sokmadan okuyabildiginiz kadar okursaniz sevinirim.Bu bir tane bile olsa yeter benim icin.Ben simdi baska arkadaslarim icin bile okumaya basladim.Allah hepinizden razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S Aleyküm Nevintercan Kardeşimiz Içinde 100 Tane Alayim
Canim kardesim Allah razi olsun ben 4444 taneyi tamamladim simdi sadece okuyabildigim kadar okuyabiliyorum.Sende 100 tane okumakta zorlanabilirsin bu yuzden benim icin dualarinda tek bir tane okusan bile bana yeter.
ALLAH SIZLER GIBI KARSILIKSIZ DUA EDENLERIN DUALARINI KABUL ETSIN,SIZLERI VEREMEYECEGINIZ SINAVLARA TABII TUTMASIN EVINIZDEN AILENIZDEN YUVANIZDAN SEVGI SEVKAT VE SAGLIGI EKSIK ETMESIN INSALLAH.AMIN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt