RE: 11 EYLÜL KİMİN ESERİ??
Selâmınaleyküm.
Bu durum pek inandırıcı gelmedi bana, çünkü magazincilerin yaptığı gibi 3 parça birşeyin ilk ve son parçalarını birleştirerek yaptıkları haberler gibi olmuş. Örneğin:
-Doprusu: (Ben insanı, gözümle döverim.)
-Magazincilerin çevirisi: (Ben insan.....döverim.- Ben insan döverim.)
İkinci olarak
parada ateş gösterilmiyor, ağaç gösteriliyor, ağacı siyah-beyaz gösterek bize ateş gibi gösteriliyor.
Üçüncüsü
OSAMA yazıyor, osama yan yana yazmıyor, osama kelimesinin harfleri, orda yazan kelimelerin harfleriyle ve sırasıyla aynı. Bu durum biraz doğru olabilir, ama sanmıyorum.
Dördüncüsü
Parayı bastıran kendi, resmi planlayan kendi, savaş açanda mı kendisi? Hani desekki Usame Bin Ladin önceden planladı ve bir mesaj veriyor paranın üzerinde. Ama yapamaz ki, nasıl yapsın? Yapmak isteyen çok uğraşır yapar ama bence yapamaz.
Sezar'ın hakkı Sezar'adır. Başkasının hakkında, bilmediğimiz konuları hakkında konuşup, yazışıp, tartışıp, gıybet edip, boşyere onların günahlarını yüklenmeyelim. Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.
Bu mesaj bana biraz gerçekçi gelmedi, hani Kurtlar Vadisi'ndeki aynı olay gibi önceden planlanmış olayın mesajını, duvardaki resimlerle veya başka bir yolla verebilirler ama bu yukarıda gösterilenler pek inandırıcı gelmedi. Ben taraf tutmuyorum, sadece bakış açımı söylüyorum.