Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

11 EYLÜL KİMİN ESERİ?? (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 11 EYLÜL KİMİN ESERİ??

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU NASIL İŞ BÖYLE BU KADAR TESADÜF OLMAZ COK ŞAŞIRDIM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

:eek::eek::eek: diyecek bişi bulamıyorum doğrusu.... paylaşım için teşekkür B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Selâmınaleyküm.

Bu durum pek inandırıcı gelmedi bana, çünkü magazincilerin yaptığı gibi 3 parça birşeyin ilk ve son parçalarını birleştirerek yaptıkları haberler gibi olmuş. Örneğin:
-Doprusu: (Ben insanı, gözümle döverim.)
-Magazincilerin çevirisi: (Ben insan.....döverim.- Ben insan döverim.)

İkinci olarak
parada ateş gösterilmiyor, ağaç gösteriliyor, ağacı siyah-beyaz gösterek bize ateş gibi gösteriliyor.

Üçüncüsü
OSAMA yazıyor, osama yan yana yazmıyor, osama kelimesinin harfleri, orda yazan kelimelerin harfleriyle ve sırasıyla aynı. Bu durum biraz doğru olabilir, ama sanmıyorum.

Dördüncüsü
Parayı bastıran kendi, resmi planlayan kendi, savaş açanda mı kendisi? Hani desekki Usame Bin Ladin önceden planladı ve bir mesaj veriyor paranın üzerinde. Ama yapamaz ki, nasıl yapsın? Yapmak isteyen çok uğraşır yapar ama bence yapamaz.

Sezar'ın hakkı Sezar'adır. Başkasının hakkında, bilmediğimiz konuları hakkında konuşup, yazışıp, tartışıp, gıybet edip, boşyere onların günahlarını yüklenmeyelim. Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.

Bu mesaj bana biraz gerçekçi gelmedi, hani Kurtlar Vadisi'ndeki aynı olay gibi önceden planlanmış olayın mesajını, duvardaki resimlerle veya başka bir yolla verebilirler ama bu yukarıda gösterilenler pek inandırıcı gelmedi. Ben taraf tutmuyorum, sadece bakış açımı söylüyorum.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

Nikko yazdı:
Selâmınaleyküm.

Bu durum pek inandırıcı gelmedi bana, çünkü magazincilerin yaptığı gibi 3 parça birşeyin ilk ve son parçalarını birleştirerek yaptıkları haberler gibi olmuş. Örneğin:
-Doprusu: (Ben insanı, gözümle döverim.)
-Magazincilerin çevirisi: (Ben insan.....döverim.- Ben insan döverim.)

İkinci olarak
parada ateş gösterilmiyor, ağaç gösteriliyor, ağacı siyah-beyaz gösterek bize ateş gibi gösteriliyor.

Üçüncüsü
OSAMA yazıyor, osama yan yana yazmıyor, osama kelimesinin harfleri, orda yazan kelimelerin harfleriyle ve sırasıyla aynı. Bu durum biraz doğru olabilir, ama sanmıyorum.

Dördüncüsü
Parayı bastıran kendi, resmi planlayan kendi, savaş açanda mı kendisi? Hani desekki Usame Bin Ladin önceden planladı ve bir mesaj veriyor paranın üzerinde. Ama yapamaz ki, nasıl yapsın? Yapmak isteyen çok uğraşır yapar ama bence yapamaz.

Sezar'ın hakkı Sezar'adır. Başkasının hakkında, bilmediğimiz konuları hakkında konuşup, yazışıp, tartışıp, gıybet edip, boşyere onların günahlarını yüklenmeyelim. Tabiki en doğrusunu ALLAH bilir.

Bu mesaj bana biraz gerçekçi gelmedi, hani Kurtlar Vadisi'ndeki aynı olay gibi önceden planlanmış olayın mesajını, duvardaki resimlerle veya başka bir yolla verebilirler ama bu yukarıda gösterilenler pek inandırıcı gelmedi. Ben taraf tutmuyorum, sadece bakış açımı söylüyorum.

ALLAH C.C. BİLİR...B)B)B)B)

benn

Kayıtlı Kullanıcı
buna cidden inanmiyorsunuz umarim.bu nedir böyle parayi katla,resimleri aynastir yazi cikar resim cikar vs.ne gerek var böyle seylere ruh hastasi mi bu insanlar her islerinin gizli resimleri yok isaretlerini yaysinlar ortaya.

paranoyadan ötesi degil.

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
buna cidden inanmiyorsunuz umarim.bu nedir böyle parayi katla,resimleri aynastir yazi cikar resim cikar vs.ne gerek var böyle seylere ruh hastasi mi bu insanlar her islerinin gizli resimleri yok isaretlerini yaysinlar ortaya.

paranoyadan ötesi degil.

Allah c.c. bilir orasını... Eğer aldığım kaynaktan yalnışsa ben ne yapabilirim:? Paylaşmak amacı ile aldım...

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımınız için teşekkür ederiz.daha önce de duymuştum bu olayı haberlere yansımıştı.ama fazla da kafa yormayın derim.yüce allah inanmayanların sonunu daha gizli bir şekilde yaşatacaktır eminim.senelerdir belli zaten bu durumları ABD hasta adam.tıpkı bize seneler önce dedikleri gibi osmanlı devleti için hasta adam demişlerdi.bize olanlara uzaktan seyretmek düşer.hayırlı ramazanlar

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımınız için teşekkür ederiz.daha önce de duymuştum bu olayı haberlere yansımıştı.ama fazla da kafa yormayın derim.yüce allah inanmayanların sonunu daha gizli bir şekilde yaşatacaktır eminim.senelerdir belli zaten bu durumları ABD hasta adam.tıpkı bize seneler önce dedikleri gibi osmanlı devleti için hasta adam demişlerdi.bize olanlara uzaktan seyretmek düşer.hayırlı ramazanlar

B) B) B) B)

selcuk_49

Kayıtlı Kullanıcı
selamün alleyküm cennet gülü bunu bizimle paylaştıgın için teşekür ederim allaha emanetol

selcuk_49

Kayıtlı Kullanıcı

paranoyadan ötesi degil.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt