Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:)))) (1 Kullanıcı)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :))))

KUSURA BAKMAYINIZ. KOMİK Bİ RESİM EKLEYECEKTİM BURAYA AMA ÇIKMAMIŞ. B)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

YAZIK OLMUŞ :D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

HOŞBULDUK KARDEŞİM YINE YOKTUM 15 GUNDUR VALLA YOGUNLUK DIYIYIM

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

HAY ALLAH NOLCAK ŞİMDİ?NEYSE BEKLERİZ ARTIK.AYŞE İLE GÖRÜŞTÜM.CEBİMİ VERDİM ONA,SESİNDEN BİLE ÇOK HOŞ BİRİ OLDUĞU BELLİ.İÇİM ISINIVERDİ DE TELEFONDA KONUŞMAYI HALA PEK BECEREMEM.CEBİMİ ONDAN ALABİLİRSİN GÖRÜŞÜRSENİZ.SEN DE İYİSİN GALİBA.AMAN İYİ OL,BU DÜNYA HAYATI ÇOK KISA,GEÇİCİ,RABBİM EBEDİ HAYATTA GÜLDÜRSÜN BİZİ,BURDAKİ DERTLER NE Kİ?ALLAHA EMANET OL.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D ne güzel muhabbet böyle resim yok ama görüyorsunuz ya din kardeşine bir tebessüm için bir resime bile ihtiyaç yok :D hadi kalın sağlıcakla:D:D:D

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

baba431 yazdı:
:D:D:D ne güzel muhabbet böyle resim yok ama görüyorsunuz ya din kardeşine bir tebessüm için bir resime bile ihtiyaç yok :D hadi kalın sağlıcakla:D:D:D
EVET. BURDA DOTLUKLAR ÇOK GÜZEL. ABLALARIMIZ KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ HEPSİ ÇOK İYİ İNSANLAR.. YÜZYÜZE OLMASAKDA YÜREĞİMİZLE BERABERİZ..

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
HAY ALLAH NOLCAK ŞİMDİ?NEYSE BEKLERİZ ARTIK.AYŞE İLE GÖRÜŞTÜM.CEBİMİ VERDİM ONA,SESİNDEN BİLE ÇOK HOŞ BİRİ OLDUĞU BELLİ.İÇİM ISINIVERDİ DE TELEFONDA KONUŞMAYI HALA PEK BECEREMEM.CEBİMİ ONDAN ALABİLİRSİN GÖRÜŞÜRSENİZ.SEN DE İYİSİN GALİBA.AMAN İYİ OL,BU DÜNYA HAYATI ÇOK KISA,GEÇİCİ,RABBİM EBEDİ HAYATTA GÜLDÜRSÜN BİZİ,BURDAKİ DERTLER NE Kİ?ALLAHA EMANET OL.

EVET BİZDE KONUŞUYORUZ ABLAM AYŞEYLE.. ALIRIM AYŞEDEN ABLACIM OLURYA LAZIM OLUR.. B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt