RABBİME BİNLERCE KEZ HAMD OLSUN Kİ... HEPİMİZ BURADA BİRLİKTE DUALARIMIZLA HER AN ONA SARILIYORUZ. BUGÜN DÜŞÜNDÜM DE, BU KADAR İNSAN, BİRBİRİ İÇİN NASIL DA TELAŞLANIYOR, NASIL HEYECAN VE ŞEVKLE DUA EDİYOR.. HİÇ TANIMADIĞIMIZ BİRBİRİMİZ İÇİN..... HEPİMİZ SIKINTILARDAYIZ.. HEPİMİZ BAŞKA BAŞKA SINAVLARDAN GEÇİYORUZ. RABBİMİZE YALVARIYORUZ DUALARIMIZLA... BELKİ ÇOK ÜZÜLÜYORUZ DERTLERİMİZE SIKINTILARIMIZA AMA.. AMA YİNE DE ŞÜKREDECEK O KADAR ÇOK ŞEYE SAHİBİZ Kİ.. SİZİNLE OLABİLMEK O KADAR GÜZEL Kİ.. HER SIKINTIMIZI BİLEN YÜCE MEVLAM, DERMANINI DA BİLMEZ Mİ..BİLİR ELBET.. VERMEZMİ.. VERİR ELBET.. SABREDEREK DUALARIMIZA DEVAM EDELİM KARDEŞLERİM. AMA ŞÜKRETMEYİ UNUTMADAN…
EN ZOR ANIMIZDA BİLE ŞÜKRETMEYİ UNUTMADAN.
HEP İSTİYORUZ O'NDAN BİŞEYLER. AMA, BİZE İSTEMEDEN VERDİĞİ O KADAR GÜZEL ŞEYLER VAR Kİ.. ONLARI DA KABETMEMEK İÇİN… BAĞIŞLADIĞI HAYATA DAHA SIKI SARILMAK İÇİN… HAMD EDELİM KARDEŞLERİM... BUNA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR…
genelde unutur insan şükretmeyi
çünki dualar hep sahip olamadıklarımıza yapılır
ya sahip olduklarımızın teşekkürü..?
siz bugün ne için Rabbimize teşekkür etmek isterdiniz ?
*-*ŞİMDİ BURAYA BİR CÜMLEYLE DE OLSA ŞU AN NE İÇİN ŞÜKÜR ETTİĞİNİZİ YAZIP, 100.000 DEN GERİYE DOĞRU “ELHAMDULİLLAH” DİYELİM. BAKALIM EN ÇOK ŞÜKRETTİĞİMİZ NİMET NE İMİŞ HEPBERABER ÖĞRENELİM……
***GENEL BİR ŞÜKÜR ETMEK İSTEYENLER SADECE “ELHAMDULİLLAH…” YAZMANIZDA YETERLİ…………
HADİ BAŞLAYALIM MI YOLCULUĞUMUZA, BİLİYORUM Kİ YİNE TEK YÜREK OLACAĞIZ. RABBİM ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..AMİNNN...
(Hz.Aişe annemizin bir gün Peygamber efendimiz’e(s.a.v) niçin bu kadar namaz kılıp dualar ettiğini sorması üzerine Efendimizin(s.a.v) cevabı “Ey Aişe şükreden kul olmayayım mı?” diye cevabı benim kullugumun ne kadar yetersiz olduğunu bana hatırlatıyor, ya size…..? )
EN ZOR ANIMIZDA BİLE ŞÜKRETMEYİ UNUTMADAN.
HEP İSTİYORUZ O'NDAN BİŞEYLER. AMA, BİZE İSTEMEDEN VERDİĞİ O KADAR GÜZEL ŞEYLER VAR Kİ.. ONLARI DA KABETMEMEK İÇİN… BAĞIŞLADIĞI HAYATA DAHA SIKI SARILMAK İÇİN… HAMD EDELİM KARDEŞLERİM... BUNA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR…
genelde unutur insan şükretmeyi
çünki dualar hep sahip olamadıklarımıza yapılır
ya sahip olduklarımızın teşekkürü..?
siz bugün ne için Rabbimize teşekkür etmek isterdiniz ?
*-*ŞİMDİ BURAYA BİR CÜMLEYLE DE OLSA ŞU AN NE İÇİN ŞÜKÜR ETTİĞİNİZİ YAZIP, 100.000 DEN GERİYE DOĞRU “ELHAMDULİLLAH” DİYELİM. BAKALIM EN ÇOK ŞÜKRETTİĞİMİZ NİMET NE İMİŞ HEPBERABER ÖĞRENELİM……
***GENEL BİR ŞÜKÜR ETMEK İSTEYENLER SADECE “ELHAMDULİLLAH…” YAZMANIZDA YETERLİ…………
HADİ BAŞLAYALIM MI YOLCULUĞUMUZA, BİLİYORUM Kİ YİNE TEK YÜREK OLACAĞIZ. RABBİM ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..AMİNNN...
(Hz.Aişe annemizin bir gün Peygamber efendimiz’e(s.a.v) niçin bu kadar namaz kılıp dualar ettiğini sorması üzerine Efendimizin(s.a.v) cevabı “Ey Aişe şükreden kul olmayayım mı?” diye cevabı benim kullugumun ne kadar yetersiz olduğunu bana hatırlatıyor, ya size…..? )
B) B) B)
"Neye YaklaŞsam, Sonu UzakLık ve KırgınLık
Anla Ki Yok , Allah' tan BaŞkasıyLa YakınLık"
Necip Fazıl Kısakürek
Anla Ki Yok , Allah' tan BaŞkasıyLa YakınLık"
Necip Fazıl Kısakürek