Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HESAP GÜNÜ (1 Kullanıcı)

carmelo89

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Kıyamet günü aziz ve celil olan Allah şöyle buyuracak:

"Ey ademoğlu! Ben hasta oldum beni ziyaret etmedin!" Kul diyecek:

"Ey Rabbim, Sen Rabbülâlemin iken ben seni nasıl ziyaret ederim?" Rab Teâla diyecek:

"Bilmedin mi, falan kulum hastalandı, fakat sen onu ziyaret etmedin, bilmiyor musun? Eğer onu etseydin, yanında beni bulacaktın!"

Rab Teâla diyecek:

"Ey ademoğlu ben senden yiyecek istedim ama sen beni doyurmadın?" Kul diyecek:

"Ey Rabbim, ben seni nasıl doyururum. Sen ki alemlerin Rabbisin?" Rab Teâla diyecek:

"Benim falan kulum senden yiyecek istedi. Sen onu doyurmadın. Bilmez misin ki, eğer sen ona yiyecek verseydin ben onu yanımda bulacaktım." Rab Teâla diyecek:

"Ey Ademoğlu! Ben senden su istedim bana su vermedin!" Kul diyecek:

"Ey Rabbim, ben sana nasıl su içirebilirim, sen ki Alemlerin Rabbisin!" Rab Teâla diyecek:

"Kulum falan senden su istedi. Sen ona su vermedin. Bilmiyor musun, eğer ona su vermiş olsaydın, bunu benim yanımda bulacaktın!"

Müslim, Birr 43, (2569).

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HESAP GÜNÜ

ALLAH (C.C) RAZI OLSUN, ÇOK GÜZEL

goncagulum

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH kolaylik versin bize ..cok zor hesap gunu sagol kardesim...

god one

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....RBİİM YARDIMCIMIZ OLSUN.EFENDİMİZŞEFAATCİMİZ İNŞALLAH...

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

BIZLER NERDE YARDIMA MUHTAÇ NERDE AÇ , NEREDE SUZU GORURSEK ONLARA YARDIM ETMELIYIZ ÇÜNKU MUMIN MUMIN IN KARDESIDIR . PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN AEO

ALANUR

Yasaklı Kullanıcı
RE: slm

RE: slm

inanın okurken gözümde canlandırdımda, ALLAH c.c. hepimizi rahmetiyle boğsun...inşallahB)

rukiye89

Kayıtlı Kullanıcı

sağolasın kardeşim çok güzel bir paylaşımdı.yardıma muhtaç insanlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışalım.hesap günü çok zor rabbim yardımcımız olsun selametle...

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ...

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun kardeşim.Hesap gününde nur gibi parlayanlardan olabilmek duası ileB)B)B)

selamünaleyküm

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.yarabbim o büyük günde yardımcımız olsun.:Aallaha emanet olun.allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt