Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bahçıvan kebabı (1 Kullanıcı)

melcomix_72

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Haz 2007
Mesajlar
34
Tepki puanı
0
Puanları
0
--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler

750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber


Hazırlanışı
Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.
Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.
Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt